Застреляха сексгуру в Калифорния

  • 09 октомври 2015 11:11

  • 3386
  • 0
Застреляха сексгуру в Калифорния
©

Гуру в областта на тантрическия секс е убит в Калифорния, пише в. "България днес".

Сексологът Стив Картът е намерен мъртъв на популярна екопътека. Мъжът е застрелян, докато разхожда кучето си. Животното също е ранено и едва ли ще оцелее. Трима скитници са арестувани във връзка с убийството на Картър. По данни на полицията преподавателят е ограбен, липсва и семейната кола, с която той тръгва на разходка.

Следователят Дъг Питман каза, че заподозряното трио е заловено след дълго преследване. Благодарение на GPS в колата на жертвата полицаите успяват да проследят наглите килъри и да ги арестуват.

Стив Картър е смятан за един от най-добрите в областта на нетрадиционния метод за разнообразяване на сексуалния живот. Той и съпругата му имат богата колекция от издадени филми и книги на тема тантричен секс. Наскоро Стив и жена му Локита продават бизнеса си, за да се преместят в Коста Рика и да построят къщата на мечтите си.

Плановете им се объркват, когато съпругата е диагностицирана с рак на гърдата. Двамата са принудени да се върнат в Калифорния. Семейните им приятели са изключително притеснени кой ще се грижи за болната вдовица и как тя ще приеме смъртта на половинката си.

"Те бяха невероятна двойка, пример за нас. Двамата бяха горди от това, че са моногамни и че на преклонна възраст продължават да се наслаждават на сексуалния си живот. Не знам кой ще поеме грижите за горката Локита", коментира притеснена съседка на починалия.

Последвайте канала на

Novini.bg
3386 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини