Конрад Мъри обмисля дали да даде свидетелски показания

  • 01 ноември 2011 14:30

  • 973
  • 0
Конрад Мъри обмисля дали да даде свидетелски показания
©

Личният лекар на Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на Конрад Мъри обмисля дали да се яви на свидетелската скамейка, за да се защити по отправените обвинения, че е убил Джексън, предава Скай Нюз.

Мъри заяви пред съдията по шумното дело в Лос Анжелис, че „все още не е взел решение”. Съдията по делото заяви, че ще попита Мъри за последен път дали ще даде свидетелски показания.

Ако Мъри реши да не се яви като свидетел, се очаква защитата му да спре активността си по делото, след като техен ключов свидетел изпъкна по време на делото при кръстосан разпит от прокуратурата.

Теорията на Пол Уайт, че Джексън може сам да си е инжектирал фаталната доза от силното успокоително средство пропофол, по-рано стана обект на присмех от заместник-областния прокурор Дейвид Уалгрен.

Уайт същевременно заяви, че никога не би се съгласил да даде лекарството на пациент в спалня за лекуване на инсомния, за което Мъри по-рано направи признания.

Последвайте канала на

Весела Найденова
973 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини