Изродиха бебе в кола, попаднала в задръстване

  • 24 август 2015 16:06

  • 2250
  • 1
Изродиха бебе в кола, попаднала в задръстване
© Getty Images/Guliver

Случайно минаващи жени са помогнали за израждането на момиченце в автомобил, попаднал в задръстване на магистрала в курортното предградие "Сий Брайт", Ню Джърси, съобщи БТА.

Родителите на новороденото - Роуз и Тревър Абъд от Мидълтаун, Ню Джърси, пътували към болницата, когато попаднали в задръстване. Точно тогава станало ясно, че бебето няма намерение да чака. Мъжът отбил автомобила, надул клаксона и позвънил на спешните служби.

"Съпругата ми крещеше. Видях бебето да се подава. През ума ми мина най-лошото", споделя Тревър Абъд. Две жени, които наблюдавали сцената от близък бар на плажа, и за късмет се оказали медицински лица, се притекли на помощ на "закъсалите" съпрузи. Скоро след това на бял свят се появила малката Бела Роуз Абъд.

Лорън Камърър, едната от случайните "акушерки", споделя, че таткото е крещял през цялото време, докато не е разбрал, че с жена му и бебето всичко ще бъде наред. "Когато се успокои, мъжът се втурна да прегръща всички наоколо. Невероятно беше да участвам в тази щастлива случка", споделя Камърър.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2250 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
9фх

2015.08.29 | 16:16

1
Да е живо и здраво! На бащата му се е отелил вола от страх! Ами,че то си е било кошмар,де! А сега на здраве и живот! :)))

Добави коментар

Водещи новини