Ключов свидетел "хвърли бомба" на заседание по делото за смъртта на Джако

  • 29 октомври 2011 13:52

  • 12770
  • 4
Ключов свидетел "хвърли бомба" на заседание по делото за смъртта на Джако
©

Свидетел на защитата "хвърли бомба" при разпита си на процеса срещу лекаря, обвиняван за смъртта на Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на, предаде Асошиейтед прес.

При втория си разпит в съдебната зала в петък вечерта специалистът по упойващите вещества, в частност по пропофола, смятан за причинител на смъртта на Джако, доктор Пол Уайт заяви, че Кралят на попа вероятно тайно си е инжектирал втора доза от медикамента.

Той стигнал до този извод след симулации, направени с компютърна програма. Според него доктор Конрад Мъри е влял 25 милиграма пропофол на Джако, а после певецът сам е приел още 25 милиграма и е изпил освен това 8 таблетки лоразепам, друго приспивателно средство. Този коктейл може би е имал фатален за него край, заяви експертът.

В понеделник предстои този свидетел на защитата на бъде разпитан от прокуратурата. Показанията на Уайт са в противоречие с тези на друг специалист по пропофола и негов ученик доктор Стивън Шафър. Той се яви в съда от страна на прокуратурата и каза, че в нощта на
смъртта си Джако е бил толкова дълбоко заспал от дадените му лекарства, че не е могъл сам да си влее допълнителна доза пропофол.

От началото на делото защитата на Мъри се опитва да убеди съдебните заседатели, че Джако сам е причинил смъртта си.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
12770 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
kinesiotapebg.eu

2011.11.08 | 00:29

4
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu
dagoduhate

2011.10.30 | 20:47

2
DAVIEBMAIKATA DJAKU DAMIQDETEKURA BALACI DUHAITE WE !!!!!!
до 2

2011.10.30 | 20:47

3
Абе 2 марш на училище!!!!

2011.10.30 | 16:46

1
Чудно как не е оживял, горкият наркоман. Ако след една доза и хапчета, анорексичния пич, е способен да си хакне и втора то трябваше да е още жив. На такава издръжливост беха завидели всички дроги.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини