Фондацията на Леонардо ди Каприо дари 15 млн. за околната среда

  • 15 юли 2015 14:37

  • 1418
  • 1
Фондацията на Леонардо ди Каприо дари 15 млн. за околната среда
©

Фондацията на Леонардо ди КаприоЛеонардо ди Каприо Леонардо Вилхелм ди Каприо (на английски: Leonardo Wilhelm DiCaprio) е американски актьор, носител на една обяви, че е дарила 15 милиона долара на организации за опазване на околната среда, като „Спасете слоновете” и Световния фонд за дивата природа.

„Разрушаването на нашата планета продължава с темпо, което повече не можем да си позволим да пренебрегваме”, заяви Леонардо ди КаприоЛеонардо ди Каприо Леонардо Вилхелм ди Каприо (на английски: Leonardo Wilhelm DiCaprio) е американски актьор, носител на една.

„Носим отговорност да изградим бъдеще, в което обитаемостта на планетата ни няма да е за сметка на тези, които я обитават”. Получаващите средствата „работят за решаване на най-големите предизвикателства пред човечеството".

Сред тях е също организация, която работи в басейна на Амазонка, и организация, която работи за поддържане на градските дървесни насаждения в района на Лос Анджелис. Леонардо ди КаприоЛеонардо ди Каприо Леонардо Вилхелм ди Каприо (на английски: Leonardo Wilhelm DiCaprio) е американски актьор, носител на една учреди фондацията си през 1998 г., една година след излизането на филма „Титаник”.

Целта ѝ е да финансира проекти за опазване на планетата ни и застрашените видове. Тя подкрепя природозащитници в 40 държави. Миналата година Леонардо ди КаприоЛеонардо ди Каприо Леонардо Вилхелм ди Каприо (на английски: Leonardo Wilhelm DiCaprio) е американски актьор, носител на една стана специален пратеник на ООН по проблеми на климата.

Последвайте канала на

БТА
1418 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
vat

2015.07.16 | 23:04

1
BRAVO

Добави коментар

Водещи новини