Няма значителна промяна в потреблението на марихуана след легализиране

  • 16 юни 2015 12:07

  • 1683
  • 4
Няма значителна промяна в потреблението на марихуана след легализиране
©

Легализирането на марихуаната е казус със сериозни тези, противници и привърженици на идеята. Един от основните проблеми за легализирането на зеленото растение е твърдението, че твърде много малолетни ще започнат да употребяват въпросния лек наркотик.

Въпреки постоянното използване на подобни тези, американските учени, които разполагат с няколко щата, където наркотикът е легализиран, са направили изследване с над 1 000 000 респондента, покривайки 48 американски щата. Изследването е разглеждало и консуматорските наклонности от 1991 година до 2014 година.

В изследването са взети предвид и някои факти като период на легализация и са разгледани данни, преди да се стигне до легализацията. През 1996-та година се наблюдава легализирането на марихуана за медицинска употреба в 23 щата, което накара редица организации да побеснеят, след като се позволява на тийнейджъри да експериментират с марихуана. За съжаление е редно да споменем, че всички те са грешали, защото медицинският университет в Колумбия е установил, че "няма значителна разлика на употребата във всички 21 щата".

Повече четете тук

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1683 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Дисциплинатор

2015.06.19 | 11:23

4
Тук мафията ще загуби мн пари ако легализират защото ще трябва да плащат данъци.
нужни са проучвания

2015.06.19 | 09:29

3
един колега получил някаква лечебна билка за пушене след всяка цигара успяваше важно да прочисти аурата и общата охрана от различни увреждания..Според мен билката беше мурсалски чай . .ОПита от индианските племена пушещи тютюн за прочистване на общата охрана в затворена шатра показва че така са намирали опасни бесове,вещери и други които са ги озверявали племе срещу племе..След "лулата на мира"е настъпвало примирие..
слагат нано и подпико чипове в наркотиците

2015.06.19 | 09:25

2
експерти пушили такива тревни смеси с е разпознават мигновенно по свръх натрупвания на токсични вещества в телата..
наркомафията продава токсично канцерогенни треви

2015.06.19 | 09:24

1
Проблема идва от това че нарко мафията печелеща трилиони живи долари напоява тн 'трева' с остро токсични,канцерогенни,наркотични и други смеси продаваните от тях стоки .. което ги прави изключително опасни..Отделно плаща на престъпници командващи службите да арестуват всеки опит за конкуренция показно

Добави коментар

Водещи новини