Милионер се издаде в ефир: Избих ги всичките

  • 17 март 2015 10:56

  • 7758
  • 2
Милионер се издаде в ефир: Избих ги всичките
©

Ексцентричният нюйоркски милионер - Робърт Дърст, сам се вкара в затвора, след неволно самопризнание за извършени убийства. Паралията си мърмореше при включен миркофон по време на снимките на документален филм, пише "Стандарт".

71-годишният Дърст от 30 години е подозиран, че е убил жена си. Освен това той бе оправдан за убийството на свой съсед, но сега ще отговаря пред Темида за убийството на приятелка на съпругата си.

Прокуратурата в Лос Анджелис вече повдигна официално обвинение срещу милионера за предумишлено убийство на Сузан Бърман, извършено през 2000 г. Става ясно, че може Дърст да бъде осъден на смърт, заради особени обстоятелства - Бърман е трябвало да даде свидетелски показания, след като Катлин Дърст, съпругата, изчезва безследно.


Арестът на Дърст е извършен преди излъчването на последния епизод от документалния филм от шест части "Кутсузлията: животът и смъртните случаи на Робърт Дърст".

По време на снимките, Дърст не успява да даде обяснение за приликите между неговия почерк и този от писмо, което сам определя като "дело на убиеца". Видимо притеснен от доказателствата, които представят в документалния филм, свързващи го с трите убийства, милионерът започнал да мига, да хълца странно, да дърпа ушите си, а в крайна сметка преди да отрече вината си, да зарови главата в ръцете си,

Дърст се насочил към банята след напрегнатото интервю, но все още носел на себе си микрофона, който ще запише следващите съдбоносни думи.

"Ето, това е. Хванаха те!", прошепнал Дърст преди да пусне водата. "Какво, по дяволите, направих? Всичките ги избих, разбира се", издава се милионерът.

Дърст е син на магната в бизнеса с недвижими имоти Сиймур Дъст. От малък той се е сблъсквал с трагедии. На 7 години той вижда как майка му се хвърля от покрива на жилищна сграда.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
7758 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.03.20 | 10:45

2
И държавата която ги отглежда раздава демокрация

2015.03.20 | 00:43

1
Мръсните пари никога не носят щастие.Да го запомнят нашите крадливи новобогаташи.

Добави коментар

Водещи новини