Празнични разпродажби на трева в Колорадо

  • 25 ноември 2014 11:02

  • 1688
  • 4
Празнични разпродажби на трева в Колорадо
©

В навечерието на Деня на благодарността в американския щат Колорадо започнаха да продават марихуана с намаление, съобщи АП. Продавачите са измислили и празнични акции, както и специални предложения за любителите на тревата.

Магазините с лиценз за продажба на растението са определили ниски цени за стоката си: една унция (28,5 грама) може да се купи за 50 долара, което, както отбелязват от АП, снижава цената на един джойнт до един долар.

Предложението ще е в сила през празничните дни - петък, събота (когато е Денят на благодарността) и неделя, пише в. "Монитор".

Една от сладкарниците в Денвър, столицата на щата, е приготвила за празника и специални блюда с повишено съдържание на марихуана. Така например една порция тиквен пай във въпросното заведение ще съдържа доза канабис, равняваща се на един джойнт.

В една от местните аптеки пък на по-заможните клиенти предлагат марихуана от най-добър сорт, като аптекарите сравняват продукта си по качество с „най-добър и отлежал бърбън или скоч”.

Много магазини придружават покупката с дребен подарък - например платнена торбичка или чорапи, а също предлагат и подаръчни комплекти.

Продавачите активно рекламират стоката си и съобщават за намаленията в местните медии, както и в интернет.

Колорадо и Вашингтон станаха първите американски щати, където е разрешено отглеждането, продажбата и употребата на марихуана с развлекателна цел. Неотдавна към тях се присъединиха Аляска, Орегон и Федералният окръг Колумбия със столицата Вашингтон.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1688 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
брутален

2014.11.27 | 09:01

3
Ам ако си купя за 300 долара няма ли безплатен транспорт до България? Алоу - админа на сайта - интересувай се и пиши тук, че цялата кооперация ще правим поръчка ако е така - и теб ще почерпим.

2014.11.27 | 09:01

4
Ти си един глупак - пубер.........Хората се веселят, а ти пишеш ли пишеш и се правиш на .............е парви се на каквото искаш. $300 - вижте ме. So???селянино, не е въпроса колко пари ще похарчиш, в Америка с $300, нема да обърнеш глави.......... на никого!!!!!!!!!!На село може и да става.........
Админа

2014.11.25 | 13:08

2
Износът, (близко до ума) е забранен!

2014.11.25 | 11:59

1
ПРИМОЦИА!!!!! Тревъ (прясно косена) пет за лефче с бръмбър или коч.

Добави коментар

Водещи новини