Дарт Вейдър е следващият президент на САЩ?

  • 14 август 2014 13:16

  • 2139
  • 3
Дарт Вейдър е следващият президент на САЩ?
© gettyimages

Най-популярният кандидат за американски президент се казва Дарт Вейдър, пише сп. Форейн полиси.

Наблюдателят на изданието Майкъл Пек в сатиричен материал заявява, че рейтингът на персонажа от филмовата сага "Междузвездни войни" е по-висок от този на бившия държавен секретар Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26. Дарт Вейдър също е публикувал и обръщение към американците. "Драги мои американци и бъдещи поданици. Вдъхновен съм от вашия оптимизъм и заради реших да издигна кандидатурата си за Белия дом", пише той.

Вейдър отбелязва, че за разлика от 99% от своите съперници, той е запознат с проблемите на съгражданите си. Той посочва, че сегашният държавен глава Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият е един обикновен организатор от Чикаго. Вейдър припомня как е бил дясната ръка на Императора на злата Галактическа империя.

"Не се съмнявам, че ви интересува какво може да направи администрацията на Вейдър и какво не може да направи администрацията на Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 или администрацията на Джеб Буш (брат на 43-я американски президент Джордж Уокър Буш)", пише Вейдър. Той заявява, че ще върне ръководната роля на САЩ в света и ще обсъди украинската криза с евентуалния си руски колега Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975.

Персонажът също напомня за строителството на Звездата на смъртта и обеща да развива военнопромишления комплекс. Вейдър не пропусна и икономическите проблеми. Според него тъмната страна на силата е завладяла Уолстрийт

"Нека силата бъде с вас в изборния ден", завършва статията.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2139 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
FM

2014.08.20 | 18:06

3
И дърт Пейдър да дойде, САЩ пак вървят към фалит.
Българин

2014.08.19 | 11:39

2
Не виждам разлика - ще сменят един измислен герой с друг.

2014.08.18 | 11:49

1
То разликата от настоящият е че настоящият не е боядисван допълнително ( черното му оригиналният цвят) и не се спарва със тия тенекии!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини