Арестуваха проститутка, предлагала се в градска библиотека (обновена)

  • 17 юни 2014 09:39

  • 2357
  • 1
Арестуваха проститутка, предлагала се в градска библиотека (обновена)
©

Двадесетгодишна проститутка от американския град Ню Хемпшир, щата Масачузетс беше арестувана, докато набирала клиенти в градската библиотека, пише в. "Новинар".

Дамата редовно посещавала храма на литературата, но не да се образова, а за да подбира жертви. Жрицата обаче запазвала уважително отношение към читателите. Тя носела със себе си бележник и молив, с чиято помощ оферирала потенциалните си клиенти, за да не нарушава тишината и спокойствието на жадните за знания.

Труженичката пускала деликатно бележки на по-разсеяните и изкушени абонати на библиотеката. Мадамата си имала и твърда тарифа за начетените и загорели мъже. Тя ги таксувала по 60 долара за сеанс.

Колко дълго жената е "работила" в библиотеката, не е известно. Полицията е получила обаждане от посетители, които са съобщили за "читателка", предлагаща сексуални услуги. Жената предварително се уговаряла с потенциалните си клиенти с размяна на бележчици.

Един от сътрудниците на полицията е отишъл в библиотеката, представяйки се за обикновен посетител, и проститутката веднага се е запознала с него. Тя му изпратила бележка и му предложила хартия и писалка, за да може да й отговори. Когато жената е предложила услугите си срещу 60 долара, е била арестувана.

Миналата година в същия град беше арестуван бездомник, който пусна обява в интернет, че предлага платени ласки в тоалетната на библиотеката.

Последвайте канала на

2357 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
FM

2014.06.20 | 20:17

1
Тя е изучила цялата библиотека.

Добави коментар

Водещи новини