Проститутките в Рио с отстъпки за англичани

  • 15 юни 2014 09:02

  • 2325
  • 2
Проститутките в Рио с отстъпки за англичани
©

Бразилските проститутки се готвят да правят специални отстъпки за потенциалните си клиенти - англичани, съобщава в. “Дейли стар”.

Момичетата в един от най-големите квартали с червени фенери в света - Вийя Мимоза в Рио де Жанейро, вече са приготвили специалните си оферти към запалянковците, търсещи платена любов, която се предлага официално в страната домакин на Мондиала.

Около 4000 са официално заетите секструженички във Вийя Мимоза, като стандартната цена за час удоволствие варира около 100 реала, което е равностойността на приблизително 25 британски паунда. Според тях цената си заслужава, защото бразилките били сред най-добрите в занаята.

За да привлекат специално запалянковците от Острова, много момичета вече са си набавили фланелки, бикини и сутиени, оцветени с кръста на свети Георги, който се вее на флага на Англия. Както може да се очаква, повечето от нощните пеперуди правят всичко това с надеждата, че с припечеленото ще могат да се измъкнат от квартала на любовта, намиращ се само на няколкостотин метра от митичния стадион “Маракана”.

Сюлен, едно от момичетата, което предлага себе си във фланелка с английското знаме, признава, че вече тръпне в очакване да съблазни някой мъж от Европа. “Нямате представа с какво нетърпение очаквах началото на световното първенство, казва тя пред репортер на в. “Мирър”. - Най-сетне ще ме докосне някой от тези хубави мъже от Европа, по-специално - от Лондон”,

Заради очакванията за повишено търсене на услугите във Вийя Мимоза дори е привлечен допълнителен персонал от вътрешността на страната. “Гледаме да си придадем колкото може по-атрактивен вид за да привлечем вниманието на клиентите”, казва още Сюлен.

Социалните служби в Бразиля пък предупреждават момичетата, че могат да станат жертва на трафиканти на жени, които да ги закарат в Европа, където отново да ги принудят да проституират, пише "Монитор".

Последвайте канала на

2325 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.07.06 | 20:14

2
Ужас !!!Ще ги отвлекат в Европа !!! Ще им в...ат малки и меки за много повече пари

2014.07.06 | 20:14

1
Бедността не е порок,но води до изпростяване и унижения.

Добави коментар

Водещи новини