Рейтингът на Барак Обама падна до нови най-ниски нива

  • 06 септември 2011 20:50

  • 1643
  • 1
Рейтингът на Барак Обама падна до нови най-ниски нива
© Guliver / Getty Images

Общественият песимизъм за посоката на развитие на САЩ е достигнал пик за последните 30 години, заличавайки обнадеждеността, последвала встъпването в длъжност на Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият и сваляйки рейтинга на президента до нови рекордно ниски нива, сочат данните от ново социологическо проучване, поръчано от "Вашингтон пост", съобщава "Фокус".

Повече от 60% от анкетираните са заявили, че не одобряват начина, по който президентът се справя с икономиката и стагниралия пазар на труда. Едва 43% от американците одобряват общата дейност на президента, което е ново най-ниско ниво, а 53% имат негативно отношение, което е нов исторически пик.

В опит да даде импулс на кампанията си за изборите през 2012 г., Обама посети Детройт в понеделник, в навечерието на предвидената за четвъртиък реч пред Конгреса за плановете му за създаване на работни места.

Необходимостта Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият да действа нараства не само от последните данни за безработицата, оставаща на ниво от 9,1 %, но и от дълбочината на политическата дупка, в която президентът се намира в момента. Дори две трети от хората, които са гласували за Обама смятат, че САЩ се развиват в грешна посока.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1643 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2011.10.07 | 13:13

1
И още ще пада!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини