Американка се снима за спомен на фона на самоубиец

  • 06 декември 2013 21:14

  • 4015
  • 5
Американка се снима за спомен на фона на самоубиец
©

Манията по самозаснемането и документирането на всяка крачка, превзела виртуалното пространство, успя да документира опит за самоубийство в Ню Йорк. Неидентифицирана американка изпробва различни ъгли, от които да увековечи лика за поколенията на фона на Бруклинския мост.

Шокиращото в случая е, че по същото време на съоръжението отчаян мъж се опитвал да сложи край на живота си, пише "Новинар".

Още щом полицията забелязала нарушителя на опасното място върху моста, отдолу се събра тълпа, която да гледа шокиращото зрелище. Докато полицаите разубеждавали мъжа да не скача, една от сеирджийките решила, че ще е „много забавно” да се самозаснеме на този паметен „декор”.

Безчувствената дама извадила телефона си, насочила го към мястото, където се решавал животът на нещастника, и издокарала мила усмивка за зловещия кадър.

Когато органите на реда поискали обяснение от празноглавата жена, тя внезапно станала много срамежлива и се измъкнала тихомълком от местопрестъплението си.

"Суетното поведение вече преминава всички граници на благоприличието. Подобни безскрупулни горделивци са готови да снимат дори последните мигове на отчаяние, за да се похвалят в социалните мрежи", възмущават се свидетели на случката.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
4015 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Неизвестен

2013.12.15 | 18:12

5
То неслучайно французите са казали"cherchez la femme"!Демек зад почти всяко недоразумение във всеки смисъл на думата причината е жена!Някои ги интересуват само парите ти,нито те обичат,нито те ценят!
lmz

2013.12.15 | 18:12

4
Кифлите са си кифли навсякъде... същите пачи си ги има и тук, в България.
Рени

2013.12.11 | 09:36

1
Да, но по-тъпи от американките едва ли има.
гошо

2013.12.15 | 18:12

3
Ние трябва да издаваме визи и зелени карти на тези американски боклуци,а не те на нас.Те са най-долните долните същества.
007

2013.12.11 | 09:36

2
Ами ти защо не отвориш бизнес за зелени карти на Американци за България. Хаххахаха. Да видим колко време ще оцелееш с простотиите си. Тъпа циментена главо - те си купуват билет и идват когато решат, но нещо трафика липсва???????

Добави коментар

Водещи новини