Хилари Клинтън била готвена за заместник на Барак Обама (обновена)

  • 01 ноември 2013 10:27

  • 1879
  • 2
Хилари Клинтън била готвена за заместник на Барак Обама (обновена)
©

Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 била предлагана да стане вицепрезидент на САЩ, пише в. Ню Йорк таймс.


Журналисти хвърлят светлина как екипът на Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият е предлагал на държавния глава да назначи съпругата на бившия президент Бил Клинтън за вицепрезидент през 2012 г. Причината за настояването е била популярността на Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 като държавен секретар. Обама обаче предпочел да остави за свой заместник Джо Байдън след като анализ показал, че подобна рокада няма да има значителен ефект.

Байдън бе избран от Обама през 2008 г., когато Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 загуби вътрешните избори в Демократическата партия. Обама след влизането си в Белия дом предаде на заместника си ред пълномощия. Байдън бе и основният преговарящ с републиканците относно сделката за тавана на дълга.

Клинтън е смятана за фаворит на демократите във вътрешнопартийната надпревара за виота през 2016 г. смята се, че Обама може да подкрепи нейната кандидатура, след като бил Клинтън даде рамо на сегашния президент. Самата Хилари Клинтън все още не е обявила своята кандидатура.

Бившият началник на канцеларията на Белия дом Уилям Дейли  отрече информацията. Той посочи: всеки, който би пробвал да лансира тази идея пред президента,  "щеше да изхвърчи незабавно", предаде БТА.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1879 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.04.26 | 19:58

2
тая дърта венгерица май се взима на сериозно
Гражданин на света

2013.11.04 | 11:10

1
Хилари Клинтън всъщност е Бил Клинтън с перука или духовете владеели мъжа и сега са в нея вижте я прилича на него!

Добави коментар

Водещи новини