8 години за даскалица правила секс с четирима свои ученици в класната стая

  • 18 октомври 2013 06:51

  • 5244
  • 1
8 години за даскалица правила секс с четирима свои ученици в класната стая
©

Учителка по математика бе осъдена на най-малко 8 години лишаване от свобода по обвинение в това, че е правила секс с най-малко четирима ученици в класната си стая. 36-годишната Джамила Уилямс се призна за виновна по четири обвинения в секс с двама 15-годишни и двама 16-годишни ученици. В замяна на самопризнанията бяха свалени три други обвинения срещу нея.

В хода на слушания по делото тази седмица в съд в Мичиган Уилямс научи, че ще лежи минималната присъда от осем години. Уилямс е преподавала в подготвителна академия към университет Гранд Рапидс в град Гранд Рапидс в щата Мичиган.

Обвиненията срещу нея бяха повдигнати, след като двама ученици на 15 и 16 години са разказали на полицаите за серия непристойни срещи с даскалката. След като информацията за срещите им стана публична, още двама ученика разказаха за подобни срещи. Според следователите, Уилямс е правила секс с момчетата на различни места, включващи дома й, колата й и ресторант.

Уилямс е член на екипа на университет Гранд Рапидс от четири години. Тя има четири деца – две нейни и две на съпруга й на възраст между 3 и 19 г. Уилямс е отстранена от работа, като й е забранено да остава насаме с деца, ненавършили 16 години.

Последвайте канала на

Novini.bg
5244 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.10.15 | 15:09

1
много стари работи.

Добави коментар

Водещи новини