Маккейн: Би било катастрофа, ако конгресът отхвърли операцията в Сирия

  • 03 септември 2013 07:11

  • 1431
  • 3
Маккейн: Би било катастрофа, ако конгресът отхвърли операцията в Сирия
©

Евентуален отказ на американския конгрес да подкрепи провеждането на военна операция в Сирия би имал катастрофални последици, заяви сенаторът от Аризона Джон Маккейн, цитиран от CNN.

„Ако конгресът отхвърли подобна резолюция, след като президентът изрази готовност за действие, последиците биха били катастрофални." - коментира Маккейн пред медиите след среща президента Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият в Белия дом.

Той допълни, че срещата с Обама го е обнадеждила, но президентската администрация трябва да свърши още много работа, за да си гарантира одобрението на конгреса.

На 31 август Обама се обяви за ограничена военна операция в Сирия, като се мотивира с необходимостта от предотвратяване на следващи химически атаки в Сирия.

Американският президент поиска да получи одобрението на конгреса, където ще бъде гласувана  резолюция за операцията.

Последвайте канала на

Весела Найденова
1431 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.01.25 | 20:28

3
Хехе, разбира се, че ще е катастрофа - за сатанисткия "елит", чието статукво е силно зависимо (и) от войните. Вече са толкова притиснати, че започват открито да си признават нещата, та и по-промитите мозъци да се светнат
Чоко

2014.01.25 | 20:24

2
По време на войната с Виетнав където САЩ отново се изявиха в амплоато си на агресор. Маккейн е бил пленен и месеци наред държан в някаква яма.. от там и психичните проблеми. Този болен мозък е готов да стреля по всичко живо и да превъплащава в действие масонските планове за тотален геноцид над човечеството в иметона новият световен ред
Гошо

2013.09.05 | 00:31

1
Еврейските ви господари ще ви пръснат слугинските американски задници ако не започнете война,а?След тази война е повече от сигурно,че евреите ще попаднат в книгата с изчезващите видове.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини