Линдън Джонсън убил Джон Кенеди

  • 08 август 2011 10:25

  • 5402
  • 1
Линдън Джонсън убил Джон Кенеди
©

Вицепрезидентът на САЩ Линдън Джонсън стоял зад заговора за убийството на президента Джон Кенеди, пише британският в. "Сън".

Това твърди в интервю съпругата на застреляния на 22 ноември 1963 г. държавен глава на САЩ Джаки Кенеди. В заговора са участвали също предполагаемият физически извършител на атентата Ли Харви Освалд и бизнесмени от Тексас. Няколко часа след смъртта на Джон Кенеди вицепрезидентът на САЩ Линдън Джонсън полага клетва в самолет като държавен глава. В записа бившата първа дама на САЩ твърди, че нейният съпруг е имал връзка със стажантка в Билия дом. Тя също му е изневерявала с актьора Уилям Холдън и шефа от FIAT Джани Анели.

Интервюто е взето няколко месеца след смъртта на Кенеди. Неговата съпруга, която по-късно се омъжва за корабния магнат Аристотел Онасис, почина през 1994 г. Тя е забранила публикуването на записа за срок от 50 години от смъртта й. Дъщерята на Джаки Каролайн ще даде публичност на разкритията пред телевизия в САЩ. Медията ще пусне филм за най-известния политически клан в Америка.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
5402 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
mm

2011.08.08 | 11:38

1
и защо точно горе на снимката са някакви статуи, толкова ли няма снимки в нета?

Добави коментар

Водещи новини