Наркотици погубили Крис Кели

  • 02 юли 2013 14:14

  • 1874
  • 0
Наркотици погубили Крис Кели
©

Крис "Мак Деди" Кели от популярното през 90-те години на миналия век момчешко рап дуо "Крис Крос" е починал от свръхдоза наркотици, пише БТА.

Безжизненото тяло на 34-годишния рапър бе открито в дома му в Атланта на 1 май тази година. Смъртта на Крис Кели е констатирана по-късно в местна болница.

Токсикологичните тестове са показали наличието на комбинация от наркотици. Каква дрога е използвал рапърът преди да почине, не се посочва, но за полицейски доклад от деня на смъртта му майка му е споделила с разследващите случая, че предната вечер той е употребил кокаин и хероин.

Крис "Мак Деди" Кели и дуетната му половинка Крис "Деди Мак" Смит са открити в мол в Атланта от продуцента и рапър Джърмейн Дюпри. Славата на рап дуото "Крис Крос" идва с глобалния хит "Jump" от дебютния албум "Totally Krossed Out" от 1992 г., който става мултиплатинен. Момчетата се прочуват и с това, че носят дънките си наопаки.



Успехът води до незабавна популярност - "Крис Крос" правят концерт с Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на, участват в телевизионни шоута и дори се сдобиват със собствена видео игра. Дуото така и не успява да повтори невероятния успех на първия си хит "Jump", въпреки че през годините записва и други популярни парчета като "Warm It Up" и "Tonite's tha Night".

Последвайте канала на

1874 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини