Доживотен затвор за американка, отрязала пениса на бившия си

  • 29 юни 2013 09:52

  • 2641
  • 2
Доживотен затвор за американка, отрязала пениса на бившия си
©

Съд в Южна Калифорния осъди на доживотен затвор 50-годишна американка, която отразяла пениса на бившия си съпруг и го хвърлила в мелницата за отпадъци към кухненската мивка, предаде Ройтерс.

Според решението на съда обаче жената може и да бъде освободена в даден момент условно, ако обещае, че повече няма да извършва подобно престъпление.

Катрин Кю беше осъдена от съдебен състав в окръг Ориндж. Престъплението тя извършила през юли 2011 г. Вината й по обвинения за мъчения и нанасяне на тежка телесна повреда беше призната през април тази година. Преди да отреже пениса на бившия си съпруг, Катрин го дрогирала, а после го завързала, посочва БТА.

Адвокат на родената във Виетнам Кю се опита да я защити в съда, като каза, че тя е била подлагана на сексуален тормоз като дете, което е оставило у нея незаличима травма. Адвокатът твърдеше, че Катрин Кю се е покаяла за извършеното престъпление.

Бившият й съпруг, идентифициран само като Глен, пък заяви, че би искал присъдата да е още по-сурова.

Последвайте канала на

2641 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
wn

2013.07.02 | 23:06

2
Ще пика клекнал като Боленчо Сидеров
666

2013.07.02 | 20:13

1
Според решението на съда обаче жената може и да бъде освободена в даден момент условно, ако обещае, че повече няма да извършва подобно престъпление. По-як виц не бях чел!!!!!

Добави коментар

Водещи новини