Кметът на Ню Йорк вече притежава 13 имота в цял свят

  • 25 май 2013 11:13

  • 1455
  • 1
Кметът на Ню Йорк вече притежава 13 имота в цял свят
©

Кметът на Ню Йорк Майкъл Блумбърг вече притежава 14 имота в цял свят, в това число три имота, които е закупил през последните три години в Хамптънс, луксозния район на Лонг Айлънд, пише Capital New York.

Милиардерът си купи имение за 20 млн. долара в Саутхамптън през 2011 г., а впоследствие е закупил съседна къща и парцел от 4.8 акра земя. Двата допълнителни имота той е придобил през миналото лято, а всеки от тях му е струвал най-малко по 500 000 долара. Блумбърг вече притежава имоти в Норт Сейлем, Ню Йорк, който включва две къщи къде дъщеря му Джорджина обича да язди коне; домът му в Армонк; апартаментът му във Вейл, Колорадо; имението му на Бермудските острови; апартаментът му в Ню Йорк, който купува пред 13 години; къща в Уелингтън, Флорида; имот в Лондон; къщата му в Горен Ийст Сайд, Манхатън; както и централата на филантропската му дейност, която също се намира в Горен Ийст Сайд.

Имотите на Блумбърг и други детайли за личните му финанси се разкриват, макар и не особено подробно в декларацията му за Конфликт на интереси и в данъчната му декларация за 2012 г. които бяха предоставени на журналисти.

Още за придобивките на Блумбърг може да прочетете тук.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1455 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.05.29 | 03:46

1
Така ще е! Като робувате на еврейте, сега им гледайте сеира!

Добави коментар

Водещи новини