Съдят тийнейджъри, изнасилили 12-годишна и качили видео от акта в нета

  • 21 май 2013 10:48

  • 4402
  • 2
Съдят тийнейджъри, изнасилили 12-годишна и качили видео от акта в нета
©

Трима американски тийнейджъри бяха обвинени за изнасилването на 12-годишно момиче, опирайки й пистолет в главата, заснемането на зверския акт и качването на видео от него в социалната мрежа фейсбук.

15-годишният Кенет Браун и 16-годишните Джъстин Апълуайт и Скандал Фриц се изправиха пред съда в петък във връзка с тежкото престъпление, съобщава Дейли мейл. Те са обвинени в това, че са подмамили младото момиче в дома на Фриц в Чикаго, след което са я изнасилили жестоко.

Инцидентът е станал на 15 декември миналата година. По думите на прокурора, жертвата е разказала, че Браун я е заплашил с пистолет, а Фриц й казал да отиде в мазето. Първо я изнасилил Фриц, а после той й заповядал да обслужи Браун и Апълуайт. Прокурорът по делото каза, че момичето първоначално е отказало да прави секс, но Браун и Апълуайт я изнасилили въпреки молбите й да бъде оставено намира.

Момичето се е страхувало, че ще бъде застреляно, ако окаже допълнително съпротива, съобщават местни медии. Ден след изнасилването, жертвата разказала на някой за случилото се и било отведено в болницата. Бил е подаден и сигнал в полицията.

Видео от изнасилването е било качено от Браун във фейсбук два дни по-късно, пише „Чикаго трибюн". То впоследствие било споделено и се появило на страниците на Апълуайт и Фриц. Прокурорите отбелязаха, че видеото е с достатъчно добро качество, за да може на него да се види как момчетата изнасилват момичето и да се чуе как те псуват по гангстерски.

Фриц е признал, че е направил записа. Тримата тинейджъри ще бъдат съдени като възрастни. На заседанието в петък им бе определена гаранция от 900 000 долара всеки. Следващото заседание по делото им е на 6 юни.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4402 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.07.30 | 15:35

2
И тримата са негри.
mm

2014.07.30 | 15:35

1
Скандал Фриц?????

Добави коментар

Водещи новини