Бостънският атентатор бил и шанаджия

  • 24 април 2013 13:37

  • 1788
  • 2
Бостънският атентатор бил и шанаджия
©

Оцелелият атентатор от Бостън атентатор Джохар Чарнаев е продавал марихуана, предаде РИА Новости.

Близки на 19-годишния чеченец разказват, че редовно от стаята на младежа се е носил мирис на лекия наркотик. Освен това студентът винаги носил със себе си определено количество канабис, за да го продава. Запознати, цитирани от в. Бостън глоуб, посочват, че Царнаев не е бил член на някоя от търгуващите с наркотици банди в града в Масачузетс.

Съквартирант на Джохар посочва, че студентът е живял добре, като в същото време не пръскал пари на вятъра. Цената на общежитието е 22 000 долара година. Джохар е получавал 2500 долара помощ от градските власти, защото бил студент. Освен с продажбата на наркотици тийнейджърът работил и в автосервиз, допълва РИА новости.

Джохар и брат му Тамерлан взривиха Бостън и убиха трима души. При полицейската акция 26-годишният чеченец загина. По-малкият брат все още е в болница.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1788 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.08.24 | 10:41

2
Е, и? Ако беше адвокат щеше ли да има разлика?

2013.05.01 | 12:39

1
полицията във всека държава не праи нищо срещу наркотиците , тея ловиения на дилъри и такова са само инценировки , както комунистите правеха така че да нема наркотици без да се трудат много бих казал , така маже и секи , просто са си приятели големите и малките се избиват , винаги навскякъде има наркотици като краен резултат

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини