Тайни от живота на Уитни Хюстън бяха разкрити

  • 05 март 2013 14:16

  • 2079
  • 0
Тайни от живота на Уитни Хюстън бяха разкрити
©

Досието на Уитни Хюстър във Федералното бюро за разследване е вече онлайн на сайта на институцията, съобщи "Ройтерс".

То е дълго 128 страници и е открито през 1988 г. През следващите десет години ФБР разследва заплахите към певицата, която почина на 11 февруари 2012 г. след инцидентно удавяне във ваната си след употреба на кокаин, пише dnevnik.bg.

В края на 80-те тя получава поредица от писма от мъж от щата Върмонт, който признава, че е влюбен в нея. В едно от тях той пише, че е изпратил 66 писма за 17 месеца, като е получил в замяна единствено картичка със снимка на Уитни Хюстън. Той пише, че на два пъти е видял след концерти "господин Хюстън", на когото е предал част от писмата. Мъжът, чието име не се споменава, е бил разочарован от липсата на отговор и уверение, че тя е прочела неговите признания.

С времето тонът му става все по-агресивен, като споменава, че "някой ще трябва да плати за това". ФБР го разпитват, но се оказва, че той не е планирал по никакъв начин да я заплаши освен с "публичното признание на любовта си".

Определени детайли и имена са премахнати от документите.

Изпълнителката също така е била изнудвана през 1992 г., малко след сватбата й с Боби Браун. Според поставените условия семейството е трябвало да плати 250 хиляди долара, ако не иска тяхна тайна да излезе в публичното пространство. Пред ФБР Хюстън е казала, че опитът за изнудване идва от техен приятел.

През 1999 г. тя получава писма и аудиокасети от Холандия, за които алармира, че също заплашват сигурността й. Когато ФБР установяват локацията и разпитват мъжа, който ги е изпратил, той се обявява за "президент на Европа" и казва, че наскоро е "купил Бразилия за 66 милиарда долара", а също така е помогнал на Нелсън Мандела да спечели изборите в Южна Африка.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2079 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини