Строс - Кан правил секс с три жени преди ареста

  • 18 юли 2011 10:43

  • 1679
  • 0
Строс - Кан правил секс с три жени преди ареста
© gettyimages

Френският финансист признал това пред жена си Ан Сенклер, пише френското сп. "Поан".

Изданието се позовава на неназовани приближени на Сенклер. Доминик Строс-КанДоминик Строс-Кан  Доминик Строс-Кан - фрeнски политик и  икономист. Роден на  25 април 1949 г. в Ньой. Завършва е правил секс с три неназовани жени в интервала от петък вечерта до събота по обед, когато напуснал хотела в Ню Йорк. Преди време се появиха твърдения, че Строс-Кан е отправил неприлични предложения към най-малко две служителки на хотела, където е извършил предполагаемото посегателство над камериерка. Едното предложение било отправено към рецепционистка в хотела. Строс-Кан я поканил на питие в апартамента му, но тя отказала офертата, направена малко след като той се регистрирал там на 13 май, ден преди да бъде арестуван заради посегателството над камериерката. По-късно в нощта на 13 срещу 14 май французинът бил "документиран" от охранителна камера да се прибира в апартамента си с неизвестна жена, която си тръгнала оттам два часа по-късно. Строс-Кан и адвокатите му отричат обвиненията.

Сп. "Поан" припомня, че преди 20 години, малко преди да сключат брак, Строс-Кан предупредил Ан Сенклер, че е фустогонец, но тя била уверена, че ще го промени. След това всеки път, когато излизала новина за поредното завоевание на Строс-Кан, той припомнял на Сенклер: "Предупредих те". Сенклер ясно си дава сметка, че нейният съпруг е хроничен съблазнител, но не вярва, че той е извършил изнасилване, твърдят близки на бившата журналистка.

Когато Строс-Кан беше арестуван, Сенклер непрекъснато демонстрира подкрепата си за него. Тя събра 6 млн. долара, за да плати гаранцията му и после похарчи още 50 000 долара за месечния наем на жилището в квартала Трайбека, където Строс-Кан беше поставен под домашен арест. Неотдавна обаче тя беше заснета без брачната си халка, което породи коментари, че тя може би се готви да го напусне.

Шансовете на Строс-Кан да се впусне в президентската битка във Франция угаснаха. Вчера приключи регистрацията на кандидатите на социалистите за първичните избори през октомври. Преди скандала Строс-Кан беше сочен за фаворит в този вътрешнопартиен вот. В разгара на скандала, когато обвинението срещу него се разклати, социалистите намекнаха, че ще удължат срока за издигане на кандидатури.

Последвайте канала на

БТА
1679 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини