Обама ще държи годишната си реч пред Конгреса на 12 февруари

  • 11 януари 2013 19:37

  • 596
  • 0
Обама ще държи годишната си реч пред Конгреса на 12 февруари
©

Председателят на Камарата на представителите в Конгреса на САЩ Джон Бейнър официално е поканил президента Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият да произнесе годишната си реч "За състоянието на Съюза" на съвместно заседание на Камарата на представителите и на Сената на 12 февруари, предадоха световните агенции.

В писмената покана на републиканеца Бейнър до демократа Обама се посочва, че американците очакват от Конгреса и Белия дом да си сътрудничат за намирането на решения на проблемите в страната. Според АП на 12 февруари Обама, който предния месец ще е встъпил във втория си мандат, ще има възможност да представи своя план за действие и конкретни решения.

Речта "За състоянието на Съюза" ще бъде произнесена дни преди министерството на финансите на САЩ да изчерпи средствата, предвидени за правителствени разходи, отбелязва Ройтерс. Миналата година Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият произнесе годишното обръщение към Конгреса и нацията на 24 януари, припомнят агенциите.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
596 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини