Хилари Клинтън влезе в болница

  • 31 декември 2012 06:59

  • 1360
  • 3
Хилари Клинтън влезе в болница
©

Държавният секретар на САЩ Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 е приета в болница в Ню Йорк, тъй като лекарите са установили, че има тромб, съобщи CNN .

Тя ще остане под наблюдение през следващите две денонощия.

По думите на говорителя й Филип Рейнс, тя приема препарати, предотвратяващи образуването на съсиреци.

Лекарите предполагат, че тромбът се е образувал поради сътресението на мозъка, което Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 получи преди дни, след като загуби на съзнание и падна.

Припадъкът беше причинен от обезводняване поради стомашна инфекция.

Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 планираше да се завърне на работа в офиса си в първите дни на 2013 г. Засега не е ясно дали тя ще осъществи намерението си след новата диагноза, поставено то лекарите.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1360 3

Коментари 3

Добави коментар
кофти...

2013.01.02 | 15:20

3
Така е. Да биеш път от Америка чак до България, за да защитаваш циганите. Така се случва, Хилъри.
oo

2013.01.02 | 15:20

2
що не ми е жал за тая?!

2013.01.02 | 00:03

1
Наистина не знам защо лъжат. Още като дойде в България преди 6 месеца се видя, че не е добре. Болестите ВИНАГИ се изписват на лицето. Сега официално казват "тромб", "обезводняване", "чревна инфекция", н'ам к'во. То е ясно, че има сериозно заболяване, но обикновено хората не искат истинските им диагнози да стават достояние на публиката. Разбираемо е.

Добави коментар

Водещи новини