Родителите на Обама искали да го изоставят

  • 08 юли 2011 09:22

  • 4388
  • 0
Родителите на Обама искали да го изоставят
©

Имиграционните власти в САЩ разследвали 24-годишния студент в Хавайския университет Барак Хюсеин Обама, предаде лайвнюз.ру.

Бащата на бъдещия 44-ти президента на САЩ бил заподозрян в двуженство. Той твърдял, пред служителите, че се развел с първата си жена в Кения преди да се ожени за 18-годишната тогава Ан Данъм. Документи разкриват, че тя тогава била бременна в петия месец. В архивите има документ от 1961 г., в който пише: "Лицето е женен за американска гражданка, бременна в петия месец. Но те не живеят заедно, мис Данъм е смятала да се откаже от детето си и да го даде за осиновяване".

Както показва историята семейство Обама не реализирало плановете си. В мемоарите си държавният глава на САЩ споменава, че майка, вероятно е мислила да го даде за осиновяване. Въпреки че смесените бракове били разрешени в Хаваите, в 22 щата сватбите между представители на различни раси били забранени. "Дори в големите градове говореното зад гърба е могло да доведе майка ми до отчаяние", пише Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият. Семейство Данъм твърди, че никога не е чувало за такива намерения от страна на Ан.

Обама-старши е излъгал властите, за да бъде удължен престоят му. Той не прекратил брака си в Кения, от който имал две деца.
Две години след раждането на бъдещия стопанин на Белия дом, баща му напуснал семейството и заминал да учи в Харвад, където се оженил за трети път.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4388 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини