Членка на Pussy Riot: Русия е пред гражданска война (обновена)

  • 10 октомври 2012 11:56

  • 1238
  • 2
Членка на Pussy Riot: Русия е пред гражданска война (обновена)
©

Гражданска война ще избухне в Русия, каза солистката на Pussy Riot Надежда Толоконникова, предаде лайфнюз.ру.

В своето обръщение съм съда момичето заяви, че в страната ще избухнат безредици, ако тя и другите участнички в групата останат в затвора. Днес съд в Москва разгледа обжалването на присъдата. По-рано едно от момичетата Екатерина Самуцевич се отказа от своя адвокат. Новият защитник заяви, че тя не се отказва от предишните си твърдения. Същото твърдят и адвокатите на Мария Альохина и Надежда Толоконникова, които настояват, че извършеното от техните клиентки не подлежи на наказателна отговорност. Магистратите днес промениха присъдата на Самуцевич от ефективна на условна. Тя бе освободена в залата. Магистратите обаче потвърдиха решението на по-нисшата инстанция за нейните съучастнички, които ще останат зад решетките.

Трите момичета получиха две години лишаване от свобода заради пънкмолитва в московския храм Христос Спасител, в която искаха Богородица да спаси Русия от президента Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1238 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2012.10.13 | 08:45

2
Елементарна,нископлатена грозна маша на антируски интереси.Не се изживявай,като световно известен политолог,боклук с простовато образование и мислене.Защо не отидеш с твойте"подруги"в някоя джамия или синагога,да подскачаш,като павиан,ама там ще те разпорят от гъза до главата,без да им мигне окото.И ще бъдат абсолютно прави.

2012.10.13 | 08:45

1
латен,грозен украйнски боклук.Отиди да дрънкаш с китарата си в някоя джамия,в знак на протест срещу тероризма.Ама не ти стиска.Ще ти закачат грозната тиква да виси на кол,без да им мигне окото.

Добави коментар

Водещи новини