Украински дронове са взели на прицел завод за етанол в руската Воронежка област

  • 28 октомври 2024 06:31

  • 721
  • 7
Украински дронове са взели на прицел завод за етанол в руската Воронежка област
© gettyimages

Украински дронове са взели на прицел завод за етанол в руската Воронежка област, заявиха руски информационни канали в "Телеграм", цитирани от Ройтерс.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 14987

Според губернатора на областта Александър Гусев атаката е предизвикала пожар в неуточнено промишлено предприятие и е ранила един човек. Към мястото на пожара са били изпратени служби за спешна помощ, написа Гусев, в "Телеграм".

Той каза, че късно снощи над областта са били унищожени или прехванати около 10 украински безпилотни летателни апарата, чиито отломки са паднали върху промишлено предприятие и са предизвикали пожар.

Три жертви на руски обстрел в Херсон

Близкият до руските служби за сигурност канал в "Телеграм" "База", както и няколко други руски новинарски канала, съобщиха, че са били чути две експлозии в близост до завода "Етанол Спирит" в село Красное, пише БТА.

Агенция Ройтерс отбелязва, че не е успяла да провери достоверността на тази информация чрез независими източници. Украйна към момента не е отговорила на запитване за коментар. Киев често заявява, че атаките му с безпилотни самолети на територията на Русия са насочени срещу инфраструктура, която е от ключово значение за военните усилия на Русия и са в отговор на продължаващите удари на Москва по територията на Украйна.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
721 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Nazi SS

2024.10.28 | 08:44

7
Горете м а м а в и м р ъ с н а ш и б а н а руска измет лаиняна и ставаите на размазани лаина по земята ха ха ха.
Ukraina55

2024.10.28 | 08:37

6
Браво украинци бои по руската измет насрана и никаква милост за руските лаина насрани ха ха ха.

2024.10.28 | 08:34

5
Руските окупатори до крак
СКАПАНО СОРОСОИДНО НПО

2024.10.28 | 08:06

4
Укронацистите все , печелят според вашите драсканици, пък загубиха половината Усарайна!
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР

2024.10.28 | 07:17

3
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!
Ша та ибъ Nazi SS - БЛАЖЕВ

2024.10.28 | 07:12

2
Шизото Блажев- К а т и л а ,иска да духа на БАНДЕРА! Да го пратим ВЕДНАГА!
к а т и л а е к е н е ф

2024.10.28 | 07:00

1
Всичките сорос шизофреници сте такива, до един с диагнози, тотално отричане и преиначаване на фактите, лъжи от сутрин до вечер. В интерес на истината, когато реалносите ви удрят по кухите кратуни, човек наистина може да полудее, когато живее в паралелна вселена.

Добави коментар

Водещи новини