ЕК не вярва на тезата на Русия за естествената смърт на Алексей Навални

  • 06 март 2024 14:52

  • 304
  • 5
ЕК не вярва на тезата на Русия за естествената смърт на Алексей Навални
© Getty images (архив)

Много малко достоверност има в официалните изявления на руската страна напоследък, поне след февруари 2022 г., заяви днес говорител на Европейската комисия на пресконференция в отговор на въпрос, свързан с твърденията на директора на руската Служба за външно разузнаване Сергей Наришкин, че опозиционерът Алексей НавалниАлексей НавалниАлексѐй Анато̀лиевич Нава̀лни (на руски: Алексей Анатольевич Навальный) е починал от "естествена смърт".

Всичко по темата:
Смъртта на Алексей Навални 189

"Когато става дума за убийството на Алексей НавалниАлексей НавалниАлексѐй Анато̀лиевич Нава̀лни (на руски: Алексей Анатольевич Навальный) под надзора на режима на руския президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975, Европейският съюз многократно заяви, че очаква независимо международно разследване", каза говорителят.

Само така ще бъде постигната яснота и ще има достоверни заключения как е умрял Навални  добави служителят в органа на изпълнителната власт на Европейския съюз, цитиран от БТА.

Говорителят посочи, че за ЕС смъртта на Навални се дължи на действията срещу него от властите под надзора на Кремъл.

Началникът на руското разузнаване: Алексей Навални е починал от естествена смърт

Последвайте канала на

Валери Зайцев
304 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Емѝ...Ибана съм-МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ АТИЛА

2024.03.07 | 00:26

5
Ще духам безплатно на всеки читател от скапания соросоиден сайт, ако се присъедини към американското ЛГБТ общество! Слава Украини ✌
USSR

2024.03.06 | 23:13

4
СподелиРусия унищожава скъпи танкове Abrams с помощта на евтини дронове "Упир“, пише Asia Times. "От 28 февруари руснаците унищожиха три танка Abrams. Първите два бяха свалени от евтини руски дронове. Дронът струва около 500 долара. Направен е от пластмаса, а някои от частите му са отпечатани на 3-D. Цената на танка Abrams е повече от 10 милиона долара“, се казва в материала. Отбелязва се, че дронът може да комуникира със сестрински релеен дрон, което увеличава неговия обхват и го прави ефективен в хълмисти и застроени райони. Авторът на статията допълва, че за унищожаване на бойни машини на пехотата Bradley са използвани и дронове. Вече над 50 от тези машини са унищожени. M1 Abrams е основният боен танк на Съединените щати, серийното производство започва през 1980 г. Той е на въоръжение в американската армия и морската пехота, както и във въоръжените сили на Египет, Австралия, Мароко и някои държави от Близкия изток. M1 Abrams е един от най-тежките танкове, бойното му тегло надхвърля 62 тона. Оборудван е със 120 мм гладкоцевно оръдие. Танкът има здрава броня само отпред, мощен двигател с висок разход на гориво и топлинно излъчване, ръчно зареждане на оръдието вместо автоматично, уязвим допълнителен двигател и висока цена.

2024.03.06 | 20:22

3
78% от мъжете биха иcкали да подобрят ceкcyалния си живoт, ако сте сpед тях, тpябва да oпитате тoва---> use.my/man

2024.03.06 | 15:45

2
Вярвайте в каквото си искате.

2024.03.06 | 15:02

1
ама вие продължавате с тая дъвка! даже шефът на укронациското разузнаване ви каза, че е естествена, вие пак не, та не!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини