Нейнски: Украйна е само първа спирка по пътя на руските интереси към Източна Европа

  • 03 октомври 2023 12:12

  • 994
  • 8
Нейнски: Украйна е само първа спирка по пътя на руските интереси към Източна Европа
© Нова нюз
Слушай новината Слушай новината

Европа в ключови моменти остава вярна на своите ценности, на смисъла, за който беше създадена. Това послание занесоха външните министри в Киев – че Украйна е потенциален член на ЕС, което емоционално и психологически е силен знак и за украинското общество, и за Русия. Това заяви Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г. пред NOVA NEWS. 

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13498

„Не бива да забравяме, че Украйна е само първата спирка от руските интереси по отношение на Източна Европа”, заяви бившият външен министър. Тя припомни писмо на руския президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 за връщане на влиянието им в европейските райони.

Ролята на България на убеден и активен член на НАТО ще бъде изключително важна в следващите години, обясни бившият външен министър.

За възможността България да стане пълноправен член на Шенген Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г. каза, че България трябва да е в тясна връзка с Румъния и да синхронизира действията си с румънската страна. „Нито Урсула фон дер Лайен (председателят на ЕК), нито Европейският парламент могат да променят позицията на Австрия и Нидерландия. Имаме конкретна цел да се опитаме да преговаряме и да променим мнението на тези две държави и да чуем техните аргументи. Румъния разполага с много международни инструменти за своята позиция. Тя има зам.-генерален секретар на НАТО, има председател на Черноморското икономическо сътрудничество (ЧИС), има европрокурора Лаура Кьовеши. Всичко в международната политика има връзка. Явно благодарение на стратегия е съумяла да получи ключови позиции – това е нейният инструментариум за натиск. Партньорство с Румъния ще даде и на България шанса да стане част от Шенген”, каза Нейнски.

Надежда Нейнски: Руската църква е под управлението на БПЦ

Относно казуса с Руската църква в София, който се обсъжда днес на заседание на Светия Синод, дипломатът обясни, че Русия винаги е провеждала политиката на официалната власт.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
994 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
иван

2023.10.09 | 21:13

8
да ти го начука цял някой умрял
Ukraina55

2023.10.03 | 15:35

7
Започва нова ера на земята която ще бъде обединена от Европейския алианс а Русия и Северна Корея ще изгорят във огън и агония ха ха ха.Русия няма да съществува като държава ха ха ха.

2023.10.03 | 14:36

6
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> mub.me/medbg
Хахахаха

2023.10.03 | 12:59

5
Руските тайни служби са споделили интересите на Русия на крокодила Нейски

2023.10.03 | 12:22

4
СОРОСОИДНИЯ СКАПАН СВЯТ СИ ОТИВА ЗАВИНАГИ!!! ИДВА БРИКС !!!
ЗОРАН

2023.10.03 | 12:22

3
Стига си говорила глупости кранто
Sasho Vitanov

2023.10.03 | 12:21

1
ЕМЍЙ ЛАЙНАТА ,ЩЕ ПУКНЕ СКОРО! ЕМЍЙ ЛАЙНАТА , ЩЕ ПУКНЕ СКОРО! ЕМЍЙ ЛАЙНАТА , ЩЕ ПУКНЕ СКОРО!ЕМЍЙ ЛАЙНАТА ,ЩЕ ПУКНЕ СКОРО! ЕМЍЙ ЛАЙНАТА , ЩЕ ПУКНЕ СКОРО! ЕМЍЙ ЛАЙНАТА , ЩЕ ПУКНЕ СКОРО!
Перник, ж.к.Изток, бл.64- На.дежда До.йчева

2023.10.03 | 12:22

2
ЕМЍЙ ЛАЙНАТА ,ЩЕ ПУКНЕ СКОРО! ЕМЍЙ ЛАЙНАТА , ЩЕ ПУКНЕ СКОРО! ЕМЍЙ ЛАЙНАТА , ЩЕ ПУКНЕ СКОРО!ЕМЍЙ ЛАЙНАТА ,ЩЕ ПУКНЕ СКОРО! ЕМЍЙ ЛАЙНАТА , ЩЕ ПУКНЕ СКОРО! ЕМЍЙ ЛАЙНАТА , ЩЕ ПУКНЕ СКОРО!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини