Членка на Pussy Riot: Русия върви към пропаст (обновена)

  • 08 август 2012 13:44

  • 1337
  • 4
Членка на Pussy Riot: Русия върви към пропаст (обновена)
©

Русия върви към пропаст, каза членка на пънкарската група Pussy Riot, предаде блис.рс.

Според Надежда Толоконикова процесът срещу нея и още две нейни колежки напомня на репресиите от времето на Сталин (1925-53 г.) Хората не са взели поука от историята. Делото срещу нас е съд на цялата руска политическа система, която отива към пропастта, допълни тя. В същото време Интерфакс съобщи, че присъдата на пънкарките ще бъде обявена на 17 август, а привърженици на групата се готвят да проведат акции в тяхна защита в няколко държави. Протестите са насрочени за 17 август, когато се очаква съд в Москва да се произнесе по делото. Адвокат на една от обвиняемите заяви, че демонстрациите ще бъдат проведени само в случай ако пънкарките бъдат осъдени. Юристът подчерта, че акцията се планира отдавна в и е намерил подкрепа в няколко държави. Прокуратурата вчера поиска три години затвор за всяка една от участничките в групата. Надежда, на 22 години, Екатерина, на 29 години, и Мария, на 24 години, са обвинени в хулиганство.

На 21 февруари с качулки и китари те отправиха пънк молитва към Дева Мария да изгони тогава премиера, а сега президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975. Молитвата се състоя в катедралата "Христос Спасител" в Москва.

Делото предизвика широк отзвук и в света в защитата на момичетата днес се изказа МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо. По-рано подкрепата си за Pussy Riot обявиха актьорът Дани де Вито, режисьорът Тери Гилиъм, Стинг, Red Hot Chili Peppers, и други звезди от шоубизнеса.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1337 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
4

2012.08.14 | 20:48

4
съгласен с номер 3
софианец

2012.08.14 | 20:48

3
Ми да това си е абсолютно хулиганство и подигравка с православието - тия масонски курви дето им е платено да пробват до колко има държавност в русия какво ли ще стане ако тия курви се правят на палячовци в синагогата в ню йорк

2012.08.14 | 20:48

2
Тези организации са пипалата на американският октопод чрез който те разрушиха половината свят,и тези пипала трябва да се режат навреме зашото те сеят глад, войни, болести, безработица, ,льжи, анархия, и мизерияяяяяяя. Който иска демокрация и свобода да иде в америка.Прави са братушките те поне не са дупедавци като нас и си пазят интересите, и благодарение на тяхната мощ все още не сме в 3-та световна война. Путин молодец толко так нада держите крепче власт братушки.

2012.08.14 | 20:47

1
Ну,что думали будем как"Мадонна" или лейди"ГАГА",стерви нетрахатанные?Кто дал вам право,говорит-вы наверно окончили МГУ,а?Эсли был Горби,все сибирские простори-ваши.Радуйтесь;что ваш президент-европеец.

Добави коментар

Водещи новини