Сергей Шойгу към бойците от „Вагнер“: Изоставете Пригожин

  • 24 юни 2023 10:56

  • 16503
  • 1
Сергей Шойгу към бойците от „Вагнер“: Изоставете Пригожин
© gettyimages
Слушай новината Слушай новината

Министърът на отбраната на Руската федерация Сергей Шойгу призова бойците от частната армия „Вагнер“ да изоставят Пригожин.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 14026

В своя позиция той посочва, че бойците са били подмамени и въвлечени в криминална дейност от Евгений ПригожинЕвгений ПригожинЕвгений Пригожин е роден на 1 юни 1961 г. Той руски бизнесмен, ресторантьор, собственик на кетъринг. Той призовава бойците да се свържат с органите на реда и обеща да осигури безопасността им.

Владимир Путин с обръщание: Това е забиване на нож в гърба и де факто е гражданска война

От месеци Евгений ПригожинЕвгений ПригожинЕвгений Пригожин е роден на 1 юни 1961 г. Той руски бизнесмен, ресторантьор, собственик на кетъринг критикува руския министър на отбраната. Според него „Шойгу лъже руския президент Путин и руския народ за жертвите в Украйна“.

Тази нощ лидерът на частната военна групировка "Вагнер" Евгений ПригожинЕвгений ПригожинЕвгений Пригожин е роден на 1 юни 1961 г. Той руски бизнесмен, ресторантьор, собственик на кетъринг призова руската армия на бунт срещу военното ръководство. Той обяви, че „Вагнер“ е овладяла Ростов на Дон, като настоя за среща с ръководството на армията.

Последвайте канала на

Калина Христова
16503 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ЛУСТРАЦИЯ И КАСТРАЦИЯ НА РУСКАТА ПЕДЕРАЦИЯ

2023.08.09 | 21:07

1
АКО СТРАДАТЕ ОТ ЗАПЕК,ПУСНЕТЕ СИ РАДИО "ФОКУС" И...ЩЕ ВИДИТЕ "ИСТИНАТА"

Добави коментар

Водещи новини