Русия коментира изтичането на секретните документи на Пентагона

  • 12 април 2023 20:58

  • 3288
  • 6
Русия коментира изтичането на секретните документи на Пентагона
© gettyimages
Слушай новината Слушай новината

Изтичането на секретните документи на Пентагона може да е целенасочена фалшификация, чиято цел е да заблуди Москва. Това заяви руският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков, като добави, че "Съединените щати са страна в конфликта и водят хибридна война срещу Русия". 

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13580

По думите на говорителя на Кремъл Дмитрий Песков в Русия "няма никакво съмнение, че Съединените щати и НАТО са въвлечени пряко или косвено в украинския конфликт". Той коментира и приетия на днешното заседание на Съвета на федерацията Закон за електронните повиквателни. 

Великобритания: В изтеклите разузнавателни документи на САЩ има много неточности

"Когато започна специалната военна операция, видяхме, че в някои военни наборни служби цари бъркотия. Целта на този законопроект е да оправи тази бъркотия и да направи процедурата съвременна, ефективна и удобна за гражданите", каза Песков, цитиран от БНР.

Законът забранява на гражданите, които не се явят навреме във военните окръжия да напускат страната, да управляват автомобил, да се регистрират като еднолични търговци, да получават кредити и да се разпореждат с недвижимото си имущество.

Последвайте канала на

Novini.bg
3288 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2023.04.13 | 19:13

6
Помните ли как тракаха по клавиатурите като зомбирани, че "всичко е по план"? Нашествениците до Киев - "всичко е по план". Не могат да си зареждат танковете с нафта - "всичко е по план". Принудиха ги да отстъпят от Киев, после от Харков и от Херсон - "всичко е по план". Одеса щяха да превземат - подвиха опашки, ама пак било "по план". Флагманът на черноморския им флот беше вкаран в "специална подводна операция" - пак било "по план". Някакъв Кадиров имаше, дето с ислямистките си главорези щеше да превзема Украйна "по план" - украинските храбреци така го прогониха, че сега не смее да шукне ни с план, ни без план. Но от лятото насам на клавиатурите им дръпнаха шалтера и изтриха израза "по план". Защото план няма и никога не е имало. Има башибозук на нивото на Третия свят, на когото героичният народ на Украйна показа как се защитава Дом и Отечество. И така ще бъде до окончателното освобождение на окупираните от руските агресори територии на суверенна Украйна. Ето това е единственият план.
Ukraina55

2023.04.13 | 09:05

5
Със тези руски мерки на Путин във Русия ще стане гражданска воина за свалянето на Путин и неговите хора от власт със висока цена и много руски трупове.Руския народ много скоро ще се навдигне на гражданска воина и Путин ще бъде свален от власт защото на руския народ им е писнало да ги управлява един диктатор и убиец на техните деца.Главата на Путин ще фръкне.

2023.04.12 | 22:29

4
Не закъсняха

2023.04.12 | 21:44

2
Поляците не забравиха Волинското клане. Помнят, че в Украйна възхваляват убиеца на сънародниците им Бандера. За мнозина е шокиращо, че сред бежанците, наводнили Полша, има много нацисти, които демонстрират пред Кралския дворец във Варшава, викайки "Слава на Украйна!"

2023.04.12 | 22:05

3
Ти си нацист, говноядче продажно.
Еми Спермояда е разпран анал

2023.04.12 | 21:29

1
ха ха ха

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини