Юлия Тимошенко бяга от затвора?

  • 24 юли 2012 14:29

  • 820
  • 0
Юлия Тимошенко бяга от затвора?
©

Привърженици на Юлия ТимошенкоЮлия Тимошенко Юлия Володимировна Тимошенко (родена на 27 ноември 1960 г. ) е украински политик и имат планове за освобождаване на бившия украински премиер, предаде РИА Новости.

Според украинския в. Сегодня поддръжници на осъдената на седем години затвор политичка имат четири варианта за нейното изваждане на свобода. Първият е Тимошенко да бъде отвлечена от болницата, където в момента се намира тя. Вторият вариант е да се проникне в затвора в Харков, където трябва да се върне след лечението. Третият план предвижда Тимошенко да бъде похитена, докато пътува за затвора, а последният по пътя към съда, който разглежда още едно дело. В момента заговорниците обработват всички възможности и търсят финансиране за тяхното престъпление. В бягството са въвлечени ветерани от Афганистан, бивши служители на силовите структури и политици от Украйна и чужбина. Самата

Тимошенко винаги е заявявала, че няма да напусне родината си. Неин адвокат отрече спекулациите, като посочи, че неговата подзащитна е невинна и ще остане в Украйна, за да докаже невинността си.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
820 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини