Пригожин посети кафенето, в което беше убит руският военен блогър Владлен Татарски

  • 04 април 2023 17:00

  • 1570
  • 13
Пригожин посети кафенето, в което беше убит руският военен блогър Владлен Татарски
© YouTube
Слушай новината Слушай новината

Основателят на частната военна компания "Вагнер" Евгений Пригожин посети заведението в Санкт Петербург, в което при избухване на взривно устройство загина военният кореспондент Максим Фомин, известен с псевдонима Владлен Татарски, предаде ТАСС, като се позова на видеокадри, публикувани днес в канала на пресслужбата на Пригожин в Телеграм.

"Няколко думи за (движението) "Кибер фронт Z". Смятам, че "Кибер фронт Z", въпреки смъртта на Владлен Татарски, въпреки тази трагична ситуация, трябва да получи нов тласък, нов дъх, да се превърне в реална обществена организация", заяви Пригожин при посещението си в заведението. Владлен Татарски загина именно по време на събитие, посветено на руската инвазия в Украйна и организирано от движението "Кибер фронт Z", отбелязва БТА. 

Кремъл определи като терористичен акт убийството на руския военен блогър Владлен Татарски

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1570 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
юлиян

2023.04.05 | 11:19

13
И да не пропусна;Ракетните и артилерийски удари по жилищни райони,училища и болници са изключително патент на украинските военни.Те не спират да обстрелват районите където въобще няма военни, съоръжения и техника.Целта им е една;повече цивилни жертви,докато руските военни бият изключително по военни и инфраструктурни обекти,а когато са ударили по граждански обекти,то там винаги е имало скрити, или военни или военна техника и оръжие.Патента за това ''прикриване зад жив щит'' също е украински,на неонацистките батальони,а в последствие възприет и от редовната украинска армия.Доказателства колкото искаш.Само преглеждай редовно руските сайтове.Там е пълно с такива.
юлиян до бай х-й

2023.04.05 | 11:03

12
Има действително един тъпак днес във ''Форума'',но това ''очевадно'' не съм аз.Бих могъл да ти отговоря напълно в твоя стил,но акъл за разлика от ''чеп'' се налива и от разстояние.Естествено всичко зависи от ''тиквата''.Ако е празна като твоята,вода можеш да налееш в нея,да почукаш,за да се увериш,че кънти на кухо, също,но да налееш акъл на такъв като теб е трудна и неблагодарна работа,да не река невъзможна.Но все пак ще опитам да те светна.Виновникът за стотиците хиляди жертви и милиардните загуби за Украйна го търси на запад от ''полуостров'' Европа.Името на виновника;ще ти го подскажа, понеже явно не си ощастливен от Господ със съобразителност-започва със С и завършва на АЩ, а това че украинците се хванаха на американската въдица за ''Велика Украйна'',никой не им е виновен.''Всяка жаба да си знае гьола''.И ти също.
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2023.04.05 | 10:48

11
Фашистите се поддържат :)
юлиян

2023.04.05 | 10:38

10
Информацията ми за ударът с ракета ''Кинжал'' по тайния команден щаб на украинската армия в Лвов е достоверна.Никакви ''бълнувания'' и ''болни въображения'' нямат място.Информацията,пак повтарям е абсолютно достоверна.Загинали са десетки натовски генерали, имали лошия шанс да се окажат на ''неподходящото място в неподходящото време''.Щабът се е намирал в бункер разположен на 120 метра под земята.Оцелели,пак повтарям,няма.Генералите и останалите висши натовски офицери са британци,американци и поляци.''Груз 200'' вече е отправен обратно на Запад от Украйна.Засега официален Вашингтон мълчи.Явно се опитват да скрият истината.Обявят ли я, значи потвърждават,че участват във войната,а това Вашингтон всячески се старае да отрича.Но, потретвам, информацията е абсолютно достоверна.
юлиян

2023.04.04 | 18:28

4
Защо вече почти месец се скрива едно събитие.В началото на март в Лвовска област е нанесен удар с хиперзвукова ракета ''Кинжал'' по цитирам;по ''свърх секретния резервен команден пункт на Министерството на отбраната и Генералния щаб на Украйна''.За броят на загиналите висши украински,а така също и натовски офицери и генерали не се дават никакви сведения.Вече има сведения,че ковчезите за Вашингтон са били изпратени.Ударът е нанесен по подземен бункер на дълбочина 120 метра под земята.Оцелели няма,а официални сведения няма вероятно и да има,защото с това Вашингтон ще признае на практика официално участието си във войната.
бай х.уй

2023.04.05 | 10:28

9
юлианее, юлиане, юлиане... да ти е.ба майката и на русофилистичното просто копеле. рашистанските азитци унищожиха милиони човешки съдби, градове, болници, инфраструктура в една суверенна и независима държава и ти си тръгнал да ми говориш за терор. Сиктир бе Изрод!

2023.04.04 | 19:47

6
Има една много проста причина и тя е, че никой не се интересува от болните ти бълнувания.
агент

2023.04.05 | 09:26

8
От няколко дни рашистан е бомбардиран от Украйна, но никой не споменава това. рашистките пияни бладове не са в състояние да защитят белгород и гледат безпомощно как войната започва да се води в посока мишква! руслямистан е пред гражданска война и разпад!
Ukraina55

2023.04.05 | 08:37

7
Така ти се пада буклук мръсен и ти трябваше да си със него във кафенето Пригожни и ти да гръмнеш със него буклук мръсен.Със един руски буклук мръсен по малко ха ха ха.Пригожни и твоита глава ще фръкне имаи търпение буклук мръсен.Никои не плаче за този руски буклук които стана на кайма ха ха ха.Отиде да гори във АДА.Със един руски буклук по малко.
юлиян

2023.04.04 | 18:14

3
До ''богоизбраните'',''съвестта на Форума'',''глашатаите на евроатлантизма'',''правилните'',за пореден път нацвъкали ''гениалните'' си прозрения.Терористичните актове винаги са дело на по-слабият,губещият.Когато губиш войната срещу по-силния,единственият начин да му навредиш е този;да организираш и да осъществиш подобен терористичен акт.Но,докато ''бащиците'' на демокрацията тръбят за ''гарантиране на сигурността'' на журналистите се осъществяват подобни ''актове'' от режима на Зеленски.Даря Дугина,сега Владлен Татарски и още 40 невинни покрай него.Не се връзва.Едно тръбим,а вършим съвсем друго.Ало,Вашингтон,''уймите своего пса''.

2023.04.04 | 19:46

5
Конкретно тоя терористичен акт е на руското ФСБ.

2023.04.04 | 17:44

2
Чудесно! Сега може да посети и гроба му, а най-добре да влезе вътре и да се зарине сам.

2023.04.04 | 17:20

1
А какви са тия орангутани татарски, гогожин и прочая?

Добави коментар

Водещи новини