Повече от 200 души бяха евакуирани от въгледобивна мина в Русия

  • 02 април 2023 14:24

  • 319
  • 3
Повече от 200 души бяха евакуирани от въгледобивна мина в Русия
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Повече от 200 души бяха евакуирани от въгледобивна мина в Южна Русия, след като тя се е изпълнила с дим, предадоха Ройтерс и ТАСС.

Инцидентът е станал на дълбочина от 190 метра в мината "Обуховская", която се намира недалеч от град Зверево в Ростовска област. 

Към момента не е ясно какво е причинило аварията. Не се съобщава и дали под земята все още има хора.

Откриха бомба в училище в Сърбия

"Обуховская" е една от най-големите въгледобивни мини в Русия, отбелязва ТАСС. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
319 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2023.04.02 | 17:02

3
Помните ли как тракаха по клавиатурите като зомбирани, че "всичко е по план"? Нашествениците до Киев - "всичко е по план". Не могат да си зареждат танковете с нафта - "всичко е по план". Принудиха ги да отстъпят от Киев, после от Харков и от Херсон - "всичко е по план". Одеса щяха да превземат - подвиха опашки, ама пак било "по план". Флагманът на черноморския им флот беше вкаран в "специална подводна операция" - пак било "по план". Някакъв Кадиров имаше, дето с ислямистките си главорези щеше да превзема Украйна "по план" - украинските храбреци така го прогониха, че сега не смее да шукне ни с план, ни без план. Но от лятото насам на клавиатурите им дръпнаха шалтера и изтриха израза "по план". Защото план няма и никога не е имало. Има башибозук на нивото на Третия свят, на когото героичният народ на Украйна показа как се защитава Дом и Отечество. И така ще бъде до окончателното освобождение на окупираните от руските агресори територии на суверенна Украйна. Ето това е единственият план.
HAIL HITLAAAAAA

2023.04.02 | 14:35

1
hahahahha PRO SIA,, wygleni i MOSkwi4oii ahahahahahhHAHAH i po zle sha stava teq PRIMATIII UMRELII.. HAILL HITLAAAAAAA..
чупката

2023.04.02 | 14:47

2
Мангал неграмотен. Тук е само за Българи. Марш от България.

Добави коментар

Водещи новини