Кремъл: Украйна атакува с дрон помпена станция на петролопровод в Русия

  • 21 март 2023 14:21

  • 499
  • 4
Кремъл: Украйна атакува с дрон помпена станция на петролопровод в Русия
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Украйна е атакувала с дрон помпената станция "Новозибков" на петролопровода "Дружба" в руската Брянска област. Това съобщи днес в канала си в Телеграм губернаторът на областта Александър Богомаз, цитиран от ТАСС и БТА.

"Въоръжените сили на Украйна атакуваха с помощта на безпилотен летателен апарат петролната помпена станция "Новозибков" на "Транснефт" АД. Няма пострадали", написа губернаторът.

По думите му, оперативните служби работят на място, а за гарантиране на сигурността е изключено електрозахранването в населените места Мамай, Тростан, Дружба, Новское и Дубровка. "След провеждане на оперативно-следствени действия, електрозахранването ще бъде възстановено", добави Богомаз.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
499 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Емѝ...

2023.03.21 | 17:15

4
А снощи в Джанкьой замина цяла военна композиция с "калибри"... Голема победа за "непробиваемото", "ешелонирано", "дълбоко" руско ПВО, което реално го има само в анимационните филмчета.
русия е кенеф

2023.03.21 | 16:27

3
Тъпо ви е, когато ви го връщат нали свине гнусни?
Адът се стовари над украйна

2023.03.21 | 16:22

2
Очакваме тържествена заря над Киев с високоточна заря по случай победата на украйна
Ukraina55

2023.03.21 | 15:41

1
Естествено че украинците ще ви взривяват нефтените ви помпи както си искат,вие стлерате по електро централите и те ще ва гледа.Чакаи точно така браво на украинците да продължават да взривяват руските нефтени помпи така че русия да търпи още по големи поражения ха ха ха,браво на украинците само така.Смърт за Русия.Слава Украйна.

Добави коментар

Водещи новини