Лавров настоява Русия да участва в разследването на течовете от "Северен поток"

  • 08 октомври 2022 14:16

  • 996
  • 11
Лавров настоява Русия да участва в разследването на течовете от "Северен поток"
© Getty Images, архив
Слушай новината Слушай новината

Русия трябва да участва в разследването на саботажа на "Северен поток" и то трябва да бъде проведено по обективен и всеобхватен начин, предаде ТАСС, цитирайки интервю на руския външен министър Сергей ЛавровСергей ЛавровСергей Викторович Лавров е руски дипломат, като от 2004 година е министър на външните работи за вестник "Аргументи и факти".

"Тази ситуация е безпрецедентна. В резултат на инцидента е повредена критична инфраструктура. Нанесени са сериозни щети на интересите на Русия и на енергийната сигурност на Европа", каза Лавров. "Сега е важно да се проведе обективно, всеобхватно разследване с участието на нашата страна и да се установят истинските причини за случилото се. Очевидно е, че Русия и Германия са сред основните жертви", добави той.

Няма данни течовете от „Северен поток“ да са свързани с присъствието на американска военна техника в района

Руският външен министър посочи, че е нямало възражения срещу изразената от САЩ готовност да "се включат в процеса" и той нарече "показателен" отказа на Швеция и Дания да позволят на Русия и оператора на "Северен поток" да разследват саботажа на тръбите.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
996 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
Смърт мръсна да бъде!!!

2022.10.08 | 19:13

9
forward.com/news/462916/nazi-collaborator-monuments-in-ukraine/ ---------- Украйна има нужда (и то спешна!!!) всички нацисти/фашисти (дори жени и/или деца!!!) да бъдат избесени по стълбовете!!! Това важи и за всички други (задължително и в България!!!) държави, по земното кълбо - както и за всички други аборти, а именно - Смърт за всички нацисти, фашисти, комунисти, анархисти, американофили, русофили, украйнофили, путинофили, ционисти и всички тем подобни, умствени малформации!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!! Тоя нефелника долу, чак ги бил подкрепял украйнските нацисти/фашисти бе... Хахаха така ще те подкрепим някой ден - от някой стълб... Хубава подкрепа и поддръжка ще ти дадем - ще има да висиш - ехеее :) Както се казва - когато и да ви избесим все ще е късно :) Час по-скоро трябва да изчистим майката Земя, от такива като вас :)
Смърт мръсна да бъде!!!

2022.10.08 | 19:14

11
youtube.com/watch?v=Ni-JjIPkygU ---------- Ето Ви още от татуираните подчовеци, които се криха 90 дни в каналите... На 30 секунда - Тотенкопф и Ес*Ес... На 35 секунда - портет на Ад*о*лф Хи*тл*ер... На 37 секунда вече е цяла картина - Боготворение на нацизма/фашизма в пълния му блясък... На 1.58 - цял цитат на/с Ад*о*лф Хи*тл*ер... На 2.20 - Св*ас*ти*ки... Изгледайте го цялото - има още куп портрети на нацисти/фашисти... Има и 14*88, Келтски кръстове, Арамейски слънца, Трискалиони, Панцерфаусти, Волксфронти, Хи*тл*ерюгенди, Железни кръстове/орли и т.н. и т.н... Абе както се казва... Когато и да ги избесиш тия подчовеци по стълбовете - все ще е късно... Има и още по-фрапантни видеа в нета на нацистите/фашисти от Украйна, че и от Полша де - там вече положението е на друго ниво... За да отричаш съществуването на нацисти/фашисти в Украйна, или трябва да имаш умствени отклонения/малформации, или да си платен, или чисто и просто - и ти да си като/от тях... Това е голата истина - едно от тия три... Дано да не е последното, че в наказателното производство има споделена престъпна отговорност - когато подкрепяш/симпатизираш/обичаш престъпници...
Смърт мръсна да бъде!!!

2022.10.08 | 19:13

10
youtube.com/watch?v=jiBXmbkwiSw ---------- Култово видео на Гардиън, а не на тъй наречените Путинови пропаганди - за летен "детски" лагер на украйнските нацисти/фашисти!!! От 9-та минута е просто култово!!! Татуировки - с*ва*ст*ик*и , тотенкопф, ес*ес, че даже едно от момичетата, което се явява "учител" на клетите дечица, има на краката татуировка надпис - Бяла Гордост!!!!! НАЦИСТИ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ...!!!!!!! Може би трябваше с А да го напиша... Нали нашите родни нацисти-хулигани, го бяха сгрешили на футболен мач, преди време... Трагикомично е просто...!!! Има и редица видеа/четива, пак на западни медии, а не на руски - с всички нацистки паметници в Украйна - с видео/снимки/географски координати... Интересно как още не са ги изтрили... Тайм, Гардиън, Вашингтон Поуст и още куп други...

2022.10.08 | 15:52

8
Левски търси Левски.НАТО премахнете русия.
Еми...

2022.10.08 | 14:49

5
Няма нищо "критично" в потоците. СП-1 руснаците си го спряха сами, а СП-2 никога не е и получавал разрешение за ползване.
Еми...

2022.10.08 | 15:44

7
долното, не само си кypва, ами си и неграмотна кypва.
Еми...

2022.10.08 | 15:32

6
Правя се на хитра к у р в а , но съм си к у р в а отвсякъде.
PaulaFox

2022.10.08 | 14:45

4
❤️Казвам се Паула, на 23 години съм) Аз съм еротичен блогър, обичам палави истории 18+) Моля, погледнете ме, абонирайте се за моя канал на връзката ➤ Ja.cat/id398062
Ади Xикса, SS

2022.10.08 | 14:42

3
Руснаците винаги са били гoвнapи и подчовеци.

2022.10.08 | 14:40

2
Престъпника настоя да участва в собственото си разследване...

2022.10.08 | 14:30

1
Гpoзно cтapo копеле. Типичен руски унтерменш.

Добави коментар

Водещи новини