Песков: Не се извършва конкретна подготовка във връзка с посещение на Путин в Турция

  • 24 юни 2022 09:44

  • 1687
  • 5
Песков: Не се извършва конкретна подготовка във връзка с посещение на Путин в Турция
© Getty Images

Няма определена точна дата за посещение на руския президент Владимир ПутинВладимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През в Турция, не се извършва конкретна подготовка във връзка с такава визита, заяви днес говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 12890

Не се води конкретна подготовка, има покана, президентът има и намерение да се възползва от нея, но засега няма определена дата за тази визита, посочи Песков.

Путин напуска Русия за пръв път след войната?

През май представител на Кремъл, отговаряйки на аналогичен въпрос каза, че самата покана не включва конкретни срокове. 

В края на януари турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че е поканил руския лидер на посещение в Турция. Освен това той има желание да организира среща между Путин и президента на Украйна Володимир Зеленски.

Путин кани Ердоган да посети Крим

Последвайте канала на

Весела Найденова
1687 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
ИСТИНАТА ЗА СВЕТА

2022.06.24 | 16:12

5
В Италия, дори когато Сенатът абдикира вземането на военни решения на Марио Драги, хората са на улицата: в цялата страна се провеждат десетки антивоенни митинги и шествия. В Брюксел хиляди се събират, за да се противопоставят както на смъртоносната инфлация, така и на политиката на НАТО (не Путин!), която я движи. В Обединеното кралство властите се опитват да заметат под килима голяма стачка на железниците. Фермерите в Холандия са на улиците, за да протестират срещу последните зелени политики, които им пречат да отглеждат храната и да отглеждат животните, за да хранят хората. Авиокомпаниите нямат достатъчно персонал. Транспортните разходи и енергията като процент от икономическите разходи нарастват. В САЩ насилието заплашва – в чужбина, при военни интервенции и унизителна външна политика, и навътре, с нарастващи стрелби, грозни забавления и брутален опит да се предотврати честно обсъждане на належащи въпроси. Трансатлантическите икономики се разпадат.

2022.06.24 | 14:56

4
Сега организират Анадолските манафи да посрещнат подобаващо кремълския лилипут !!!

2022.06.24 | 14:38

3
Кремълския Кръволок жив ли е още

2022.06.24 | 13:19

2
Ми да, няма как да отиде с бункера си там

2022.06.24 | 10:24

1
МРЕТЕ КРАВАРСКИ КУУУУУУРВИИИИ

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини