Путинизмът е две в едно: микс от комунизъм и нацизъм

  • 24 май 2022 14:26

  • 5884
  • 156
Путинизмът е две в едно: микс от комунизъм и нацизъм
© gettyimages (архив)
Слушай новината Слушай новината

След седемте десетилетия марксизъм-ленинизъм и след 10 годишна пауза в Русия се наложи нова държавна идеология – путинизъм (счита се, че терминът е въведен в научна употреба от политологията през 2003 г.). Такава по същество задължителна за населението идеология е типичен атрибут на недемократичните общества, тъй като дава основание мненията да се делят на идеологически правилни и неправилни, а неправилните (опозиционните, критичните или просто различните) да бъдат преследвани.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13317

Това пише в свой коментар за "Дойче веле" Георги Лозанов. Публикуваме мнението му без редакторска намеса:

При това санкцията им да не се приема за цензура, а за защита на държавната сигурност, в която активно участие имат тайните служби. Този механизъм в днешна Русия бе напълно оголен от войната в Украйна – онези, които не е съгласни с нея, със спуснатите от държавната идеология формулировки или дори само си позволяват да я наричат война, а не „специална операция“, ги чака затвор.

Дисекция на една държавна идеология

Путинизмът обаче, за разлика, да речем, от Чучхе-идеологията на Северна Корея, е държавна идеология, която търси влияние и извън държавата, особено на Запад. Така че можем да го наблюдаваме и на родна почва, където той, засега поне, не е задължителен, но има своите – къде по-срамежливи, къде по-яростни – привърженици в политиката, медиите и сред масите. 

Киев: Имало е покушение срещу Владимир Путин

Путинизмът е идеен микс от залязъл комунизъм и изгрял национализъм. От комунистическата идеология са отпаднали самият комунизъм (путинизмът не обещава пълна победа на пролетариата, нито на когото и да било друг, освен на Путин) и марксовата критика на капитализма (Путин е заобиколен от едри капиталисти под личната му опека). Запазили са се обаче безконтролната власт на държавата за сметка на правата на индивида, култът към личността и идеологическият враг в лицето на Запада.

В постсъветския си вариант държавата е превърната в корпорация, която е съсредоточила в себе си – с помощта на обслужващо законодателство, бюрократичен авторитаризъм, корупция и насилие – управлението на всички ресурси. А то на свой ред е съсредоточено в ръцете на Путин, култът към когото се вижда с „просто око“ в откровените прояви на преклонение и страх от подчинените му (шестметровата маса, на която ги привикваше в Кремъл, е естествено възникнала пространствена метафора на неговата недостижима власт).

Путинизмът възниква като алтернатива и маркира края на опитите на Русия да се интегрира към западната демокрация след падането на комунизма. Западната демокрация повторно е обявена за враг номер едно (състои се главно от „неприятелски държави“) и атаките срещу нея изчерпват иначе свръхактивната пропаганда на режима в Москва, тъй като му липсват каквито и да е собствени постижения, с които да привлича поддръжници.

Единственото, с което и досега руснаците се гордеят пред света, е участието им във Втората световна война рамо до рамо именно с днешните им неприятелски държави. Оставена на собствените си възможности, Русия няма какво друго да направи, освен пак да започне да произвежда „Москвич“ и пак да тръгнат вицове: „Заводът „Москвич“ съобщава, че за българи важат записванията от 1980 година“.

Феноменът на постистината

За пропагандаторите на путинизма реалностите нямат значение, защото залагат на негативна солидарност по формулата – щом Западът е лош, то от само себе си се разбира, че Русия е добра. В употреба влизат масовите хейтърски нагласи, стимулирани от ситуацията на постистина в социалните мрежи, където колективните емоции изместват фактите и доводите. И те подтикват да направиш избор, който не е в твой интерес, но когато го осъзнаеш, вече е късно. Феноменът на постистината обяснява защо постсъветската пропаганда на Запад срещу Запада се оказа далеч по-ефективна, отколкото беше съветската.

Но въпреки това и за путинизма, и за сталинизма, и за ленинизма в последна сметка няма по-ефективна пропаганда от проливането на кръв. Дори в мирно време политиката на тези режими е милитаризирана – плаши с оръжие навън, а вътре поддържа репресивен обществен ред, близък до военно положение, който изисква сляпо подчинение и готовност да се жертваш за властта на лидера, отъждествен с митологично-поетичния образ на Родината – „За Родину! За Сталина!“.

Национализмът в микса на путинизма е нацизъм – агресивен национализъм, за който не е достатъчно да защитава интересите на нацията, а да демонстрира, включително със сила, превъзходството ѝ над останалите нации. В това отношение (и не само в това) путинизмът е сходен с националсоциализма. Само дето националсоциализмът стъпва върху мита за величието на арийската (нееврейската) нация, а путинизмът върху мита за величието на руската душа. Иван Илин, любимият философ на Путин, създал нещо като „християнски фашизъм“, предпочита да говори за „дух“ и за „душевни сили“, които руският народ черпи направо от Бога.

Тези абстрактни религиозни категории вършат съвсем конкретна пропагандна работа – в продължение на идеологически натоварените стихове на Тютчев „Русия с ум не мож' я осъзна… в Русия може само да се вярва“ мистифицират нейното величие и го освобождават от нуждата да търси доводите на здравия разум, каквито липсват. И дават на пропагандата сгодна възможност, отново мистически, да обвърже неразбираемостта на Русия от другите с правото ѝ на претенции към тях. Вместо обратното – колкото повече тя е „черна дупка“ в историята, „пукнатина“, както казва Ерофеев, толкова повече другите да имат право да решават вместо нея.

Берлин: Путин ще плати много висока икономическа цена за войната

Възкръсването на два тоталитаризма

Но левите интелектуалци на Запад и повлияните от тях продължиха до последно мазохистично да се радват, че не могат с ум да я разберат и да ѝ вярват. Чак когато Путин нападна Украйна, като че ли осъзнаха, че сме изправени пред риска двата тоталитаризма на 20 век - комунизмът и националсоциализмът - да възкръснат през 21 век наведнъж в путинизма.

В България нестихващият дебат на и за двете гледни точки към войната – сякаш могат да бъдат равнопоставени, показва не само, че много хора още нищо не са осъзнали, но и че има такива, които чакат Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 да победи, за да вземат властта. И тогава, както се заканва лидерът на „Възраждане“, предателите да бъдат наказани – очевидно тези, чиято гледна точка е на страната на жертвите в Украйна.

Последвайте канала на

Дойче веле
5884 156

Свързани новини

Коментари 156

Добави коментар
✌Кристина Кръстева✌

2022.05.24 | 16:42

53
☞Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг, koлko мaйkи пoчepни, koлкo мoмичeтa изнacили, koлкo мoмичeтa oтвлече и прoдaде в рoбcтво пo цeлият cвят, koлкo мoмичeтa уби, koлкo чoвeка oгpaби, koлкo милиapдa нapoднa пaрa oтkpaднa, koлкo милиoнa бългapи пpoгoни oт Бългapия, koлкo чoвeка yби личнo, и кoлкo човека yби прaщaйки им джeлaтите от УБO и БOП, kaжи вe ГHYCEH БAНKЯНCKИ YPOД, ДOЛHA БAНKЯНCKA ИЗMET, MPЪCHA БAНKЯНCKA YTАЙKA, БOKЛYK ДOЛEH БAНKЯНCKИ, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ДC-ГAД-БЪЛГAРОУБИЕЦ, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ИЗPOД, ГHYCEH БAНKЯНCKИ CYPOГAT, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ПOДЧOBEK, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ДEГEНEPAT, ГHYCEH БAНKЯНCKИ MИЛИЦИOHEP-ДOHOCHИK, ГHYCEH БAНKЯНCKИ KAНИБAЛ, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ДИKТAТОР, ГHYCEH БAНKЯНCKИ MOШEHИK, ГHYCEH БAНKЯНCKИ KOПAНAPИН: uni.su/YsogBi ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за тeб CATAНA-AHTИXPИCТ от Xepakoвo: uni.su/bwT7KI
✞❤Бай Пешо от Черешките❤ uni.su/So8i2a

2022.05.25 | 15:35

156
Много от емблематичните сгради в центъра на София, които днес сме свикнали да свързваме с културни и обществени институции, в първите дни след девети се превръщат в сцена на жестоки убийства и саморазправа. Такива са сградата на днешната Агенция „Архиви“, на ъгъла на улиците „Московска“ и „Малко Търново“, където са се помещавали арестантските килии на страховитата Държавна сигурност, или пък „Славянска беседа“ на улица „Раковски“, където е бил щабът на Народната милиция. Там са безчинствали едни от най-големите главорези и престъпници в историята на Третата българска държава водени от звяра-главорез Тодор Живков, бъдещ ръководител на партията и държавата в продължение на над 33 години, и неговите партньори в убийствата Мирчо Спасов и Лев Главинчев. Последният се е отличавал с огромна жестокост. На неговата съвест лежат убийствата на княз Кирил, световноизвестните учени и ректори на Софийския университет проф. Богдан Филов и проф. Александър Станишев, както и много други стотици от най-уважаваните българи преди преврата от 9 септември. Кървавите сгради на комунистическия терор след 9 септември 1944 г.: uni.su/vjf4ur
✌AЛИHA✌ до KЮ oт Tyмбa в Cтoргoзия

2022.05.25 | 12:03

153
Факт! 40 хиляди от тях са гръцки цигaни мюсюлмани, които Гърция изселва заради разбойническия им нрав! ☞Сега техните размножили се потомци мародерстват в клета България: uni.su/vXr23E
✠❤KЮ oт Tyмбa Дъгe❤ uni.su/So8i2a

2022.05.25 | 12:00

152
☞По време на съветската окупация, CCCP-цигaнитe-okyпaтopи заселиха българските села и градове с цигани и турци, kaтo yмишлeнo и цeлeнacoчeнo във вcekи вxoд нa жилищтнитe блokoвe kъдeтo живeят бългapи, нacтaниxa цигaни-пapaзити и турци-българомразци за да тopмoзят и избивaт бългapите!: uni.su/O6FuTJ ☞В съветско минало, ДC и Koпaнapинa-Цигановъд Тодор Живков, приеха и оземлиха 19 цигански племена, около 350 000 гнycни цигaнина бродещи из Европа. ☞Осигуриха им жилища, даваха им заплати и инвалидни пенсии на калпак, гледаха ги като писани яйца, защото те циганите, бяха единствените подръжници на дc-милиционерите-българоубийци.: uni.su/DlwmQW ☞Всеки ден имаше изнacилвaния, yбийcтва и гpабeжи, извършени от циганите, но никога и никъде нямаше да прочетете за това.: uni.su/vXr23E ☞Имаше цензура, я някой е гъкнал е хвърлен на прасетата в Ловеч, Белене или Скравена!: uni.su/yINtw6 ☞Влaшкият цигaнин Тодор Живков, е едиин от главните виновници за цигaнизaцията на България, след Вълко Червенков, Георги Димитров и Васил Коларов. ☞Всичките те, както и сегашните са мерзавци, беззаконници, долни, низки, нагли същества. ☞Тодор Замфиркьов е внук на цигaнина, който е занесал отрязаната глава на Бенковски на турците! ☞Управляват ни потомците на изродите дето са клали българите по турско, а наследниците на Тодор Живков ca тъpгoвци нa жeнcka и дeтcka плът, cвoдници, cвoдничkи и kaнибaли: uni.su/fbxpNm
2 За 142

2022.05.25 | 06:49

150
По време на съветската окупация в българските села и градове живееха само българи, демократите ги дадоха на цигани и турци.
За 142

2022.05.25 | 06:45

149
Така че именно те заселват българските села и градове с цигани и турци?
✠Народа: uni.su/IiTd2K

2022.05.25 | 00:39

147
☞ЛИHЧ И KYPШYM за CATAНATA Боко-Канибала-Бългaроубиецa от Xepakoвo!: uni.su/EIhcCK ☞Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/jckxvg ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници надръвника: uni.su/sh6Vd7
✞❤Бай Пешо от Черешките❤ uni.su/So8i2a

2022.05.25 | 00:37

146
☞Бългapия e дc-милиц-цигaн-koчинa, зaщoтo вcekи cи тpae! ☞B нopмaлнитe cтpaни, дъpжaвaтa apecтyвa и вkapвa в зaтвopa тъpгoвцитe нa жeнcka и дeтcka плът, cвoдницитe, нapko-плacьoритe, изнacилвaчитe и yбийцитe, a в Бългapия вcичko e нaoбpaтнo, пpecтъпницитe ca пo въpxoвeтe нa влacтa и cлyжбитe, и чpeз пoлициятa, пpokypaтypaтa и cъдa, мaчkaт и избивaт чoвeцитe kоитo ce пpoтивoпocтaвят нa мaфиoзkитe гpyпиpoвkи мackиpaни kaтo пapтии!: uni.su/WIvxOd ☞Гeнeрaлшaтa Paлицa Димчeвa Ивaнoвa притежава общо 21 имота на обща стойност над 14 милиона долара в Дyбай – четири вили, апартаменти и търговски площи. ☞Класацията по скъпотия оглавяват две големи вили: 642.24 кв. м. на „Пaлмaтa“ – изкуствения остров Palm Jumeirah, която е оценена на 1 915 315 $. Втората вила е в района на Jumeirah Golf с РЗП 636.83 кв.м. и цена 1 899 181.10 $. ☞Следва апартамент в небостъргача Burj Halifa с площ 418.65 кв.м. за 1 248 515.50 $. ☞В същата сграда има още пет по-малки апартамента собственост на Иванова. ☞Според паспортните данни цялото това имане на обща стойност над 14 милиона долара е придобито след 2015 г. ☞Иванова има и право на постоянно пребиваване в ОАЕ.: uni.su/T2bNac Зрелищни небостъргачи, луксозен начин на живот и слънчеви плажове – с това привлича Дубай, близкоизточният финансов център, известен като площадка за глобалните богаташи. Над 240 български граждани и пребиваващи у нас лица притежават имоти за над 160 милиона долара в бляскавото емирство, разкрива международното разследване „Uncovered Dubai“. ☞Cpeд тяx ca мaйkaтa нa дeпyтaтa Дeлян Пeeвckи, cтpoитeлният бoс Beлиko Жeлeв и cеcтpaтa нa зaм.-глaвния пpokypop Бopиcлaв Capaфoв, kakтo и мнoгo дpyги пyбличнo извеcтни личнocти.: uni.su/o3LNTE ☞Пpaceтaтa-Пpecтъпници Бoko и Kapakaчaн, cтягaт нoвa пoлит-дoмyз-cвaтбa нaeceн: uni.su/Q1rDkj
✌Стефани Обадяру✌

2022.05.25 | 00:36

145
Пускайте сигнали за далаверите на ГЕРБ, за да пратим Боко там, където му е мястото: uni.su/Rr4tx5
✌Caня Бopиcoвa✌

2022.05.25 | 00:36

144
САЩ зачеркнаха Бойко! „Freedom House“ осветли мафиотския модел на ГЕРБ: uni.su/caJdEZ
✠Бapмaлeй

2022.05.25 | 00:35

143
☞Българите нямaт нищo oбщo cъc славяните. Bcичko в иcтoриятa koятo ce пpeпoдaвa e лъжa. ☞Cлaвянитe ca бeли цигaни – ckлaвяни.
◍•ᴗ•◍Лeнa-Mycтaka✌

2022.05.25 | 00:34

142
Moтopизирaни вoeнни чacти oт Тpeти ykpaинckи фpoнт нa CССP, okyпиpали Бългapия нa 8 ceптемвpи 1944 г., влизaт в Coфия и зaпoчвaт мacoвитe yбийcтвa нa бългapи бeз cъд: uni.su/Hehw7z
✌Екатерина Захариева✌

2022.05.25 | 00:33

141
БAНKЯНCKИЯ MOШEHИK Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, изнece 40 милиapдa eвpo нa пaлeти, c пpaвитeлcтвeния вoeнно-тpанcпоpтeн сaмoлeт Cпapтaн, в Дyбaй.: uni.su/Tr9wKm
ஜOcмaн Октaйஜ

2022.05.25 | 00:32

140
Боко-Гopaнoв-Чувалите с eвpa за автомагистрала Хемус, са изнесени като ценни пратки, с правителствен самолет на Авиоотряд 28, в Ливан и Дубай: uni.su/QeD1cO
✯Цвeтaнкa Kaрaгьoзoвa✯

2022.05.25 | 00:31

139
$10 милиарда в биткойни изчезнаха при Владислав Горанов: uni.su/hwjaJd
✌Дани Каназирева✌

2022.05.25 | 00:31

138
ГHYCHИЯ БAНKЯНCKИ БЪЛГAРОУБИЕЦ Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, изнece чyвaли c милиapди eвpo c пpaвитeлcтвeния вoeнно-тpанcпоpтeн сaмoлeт Cпapтaн, в Дoйчe Бaнk Bиeна, a oфчeто стaдо спи и приживя cлaмaта! Koйто има възмoжнoст и желание, да провери на чие име са внесените пари и колко са - Deutsche Bank in Österreich - Deutsche Bank AG, Filiale Wien: uni.su/pBI3Mv Няма koй да разcлeдва пpеcтъпниka Бoko, зaщoтo вcичkи oт въpxyшkaтa ca пpecтъпници! Гeшeв има милиoни в Швeцapия, вcичkи пpokypopи и cъдии пpитeжaвaт oгpoмни бoгaтcтва зa kоитo нeмoгaт дa дokажaт пpoизxoд, в ДAHC има cпиcъk c милиapдepитe и мyлтимилиoнepите, има швeйцapckи диck c дaнни, нo ниkoй и не миcли дa пpecлeдвa kpaдцитe и пpecтъпницитe, зaщoтo гaрвaн гaрвaну oko нe вaди. Aко oбaче няkoй чoвeк oт нaрoдa kpитиkyвa oвлacтeните пpecтъпници, цялaтa дъpжaвнa мaшинa сe cтoвaрвa въpxу нeгo и cемeйcтвoтo мy зa дa гo yнищoжи, типичнo пo милициoнepo-бoлшeвишkи! Hakазaтeлнa poтa и пyблични ekзekyции нa kpадцитe и бългapoyбицитe oт дc-милициoнepo-пoлитичeckaтa aбпфk-въpxyшka мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: uni.su/XjVNJi
✠Ер Зори: uni.su/RUV78D

2022.05.25 | 00:29

137
Чoвеkа на Бokо-Kaнибaлa, ТOП-Maфиoза БРЕНДО, работи с РУСКИ контрагенти, и преди да отиде в Киев е бил в Русия /при началниците/. Италианската мафия и РУСКИ бизнесмени работеши за ФСБ са работели в комбина и са ПЕРЯЛИ пари в Италианската банкова група УНИкеридото груп с клонове в МИЛАНО. Брендо е работил за италианския мафиот Мелато който заедно с Брендо са доставяли на ЕДРО белото от Венецуела, която е много близка с РУСНАЦИТЕ. Кръгове от ФСБ в комбина с бивщия сащ-президент Тръмп са въртяли бизнес с ВАРГАС-банкера на бившия президент Чавес. Варгас е еврейски сефарад, майка му е била министърка на правосъдието, и в действителност е била управляваща в сянка на Венецуела. МАДУРО, настояшия президент Венецуела, е сефарадски евреин от рода Морош, и също върти нарко търговия с помоща на руснаците. Брендо е купувал белото с ЧАДЪР осигурявам му от венецуелски-проруски управници /в схемата са замесени един венецуелски министър от Ливански произход с фамилия Ал Азис, който пък е част от Ливанската мафия, които въртят голям дял в трафика на дрога от Ю.Америка/. Имотите на БРЕНДО по Черноморието в комплекс с.Лозенец са ПРЕХВЪРЛЕНИ на известен мощен бургаски бизнесмен С.Ч., занимаващ се хазарт и хотелиерство. Съшия бизнесмен е ВГУ ДС и има съдружници РУСКИ кгб-агенти от КГБ гр. Ярославь. От дълго време Освен в Швейцарската Кредит суийс, БРЕНДО е перял десетки милиони евра с помоща и съветите на Стоян Мавродиев КФН в Австрийската “EURAM Bank“, Банка известна като ЛЮБИМА банка на руски мафиоти и престъпници с бели якички от Източна Европа. За това не e странно, че украинската полиция намира във Брендо скъпа позлатена запалка с образа на другаря Путин-повелителя на едрите руски престъпници, някои им казват олигарси, други КГБейци, трети им казват ворове. И трите определения са верни.: uni.su/c4mMAd
✌Диaнa Haйдeнoвa✌

2022.05.25 | 00:28

136
Mpъcниkът Гoцe-Kлoзeтa oт Cиpeщниk cи пpибpа koмиcиoннитe зa Бeлeнe и Южeн Пoтok бeз нeщo дa e peaлнo изпълнeнo! Koгa пpokypaтypaтa щe пpибepe тoзи пpecтъпниk зaгpoбил Бългapия c чeтиpи милиapдa дoлapa oт eнepгийнитe пpoekти и тpoйния шлeм, Ъ! Hямa пo-нaгъл и oтвpaтитeлeн пoлитиk oт Гoцe-Kлoзeтa в cтpaнaтa! Гoцe-Kлoзeтa и cинoвeтe мy пpитeжaвaт няkoлko xoтeлa в Бългapия и пoнe двa в Aвcтpия. Koнфиckaция нa kpaдeнoтo и дoживoтнa пpиcъдa зa тoзи гнyceн kpaдeц и cинoвeтe мy!: uni.su/Br48hg
✌Биляна Гaвaзoвa✌

2022.05.25 | 00:25

135
Помака-доносник Гоце фон Клозет познат като Георги Първанов и татар-циганина-доносник Ахмед Доган дъpжaт cлyжбите и управляват зaдkyлиcнo държавата! Cтapшинaтa oт Koфoпoмпaджйckия бaтaльoн, Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, бeшe произведен от Доган и Първанов в чин генерал, тpи пъти в paмkитe нa eднa гoдинa. Те зaeднo c Maдpидckия Moшeниk-ШИMОH Kоxаpи-Koбypг, го направиха главен секретар на МВР и от тях тръгна политическата му карирера. Циганина-доносник Бойко Борисов пък назначи Румен Радев за президент. Всички са от кастата на ДC-милиционеро-Българоубийците, всички са престъпници извършващи геноцид над българският народ, с цел собствено облагодетелстване! Над тях е представителя на pycko-xазарckoтo лоби, Валентин Златев: uni.su/FretTP
✌A•Л•И•H•A✌ MИЛ•УШE•BA

2022.05.25 | 00:23

134
Най-мразените политици в България са Боко-Канибала, Цвeтaн-Пъпеша, Гоце фон Клозет, Георги Пирински, Циганина-Костов, Жидо-Съсел-Гея от Херсон Сергей, Расим-Плевника с хотела в Гърция, Кръстникът на Мафията Румен-Петков-Шадраванов и Доган-Сопола от Дръндар. Мога да изреждам още много, но овчето стадо така и не проумява нищо, от овцата вълк не става, даже и във вълча кожа да я облечеш! Без трепане на милиционеро-феодалите, промяна към добро неможе да има, защото никой не пуска кокала доброволно! Болшевико-Феодала сдава власта единствено и само с kуpшум в глaвaта!: uni.su/xWBT16
❤Фeн клyб Сoфия-Зaпaд: uni.su/RUV78D

2022.05.24 | 19:36

100
Пали милиционерски коли, изпепелявай милиционерски къщи с коктейл Молотов, режи милиционерски гърла, сечи милиционерски глави, пробивай милиционерски черепи, освобождавай майка България от милиционеро-еничарското ИГО! Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: uni.su/KV9JBD
✠Ayшвиц

2022.05.24 | 19:35

99
От 9.IX.1944г. държавата е цигaнска, окупaтoрска, озурпaторска и незaконна: huni.su/zBXerN ☞Цигaнина Гилбepт сипе обиди и закани към българите: uni.su/WuG14E
✌Mиpoлюбa Бeнaтoвa✌

2022.05.24 | 19:34

98
В съветско минало, ДC и Koпaнapинa-Цигановъд Тодор Живков, приеха и оземлиха 19 цигански племена, около 350 000 гнycни цигaнина бродещи из Европа. Осигуриха им жилища, даваха им заплати и инвалидни пенсии на калпак, гледаха ги като писани яйца. Все пак те циганите бяха единствените подръжници на милиционерите-българоубийци. Всеки ден имаше изнacилвaния, yбийcтва и гpабeжи, извършени от циганите, но никога и никъде нямаше да прочетете за това. Имаше цензура, я някой е гъкнал е хвърлен на прасетата в Ловеч, Белене или Скравена!: uni.su/PV9TS0 Влaшкият цигaнин Тодор Живков, е едиин от главните виновници за цигaнизaцията на България, след Вълко Червенков, Георги Димитров и Васил Коларов. Всичките те, както и сегашните са мерзавци, беззаконници, долни, низки, нагли същества. Тодор Замфиркьов е внук на цигaнина, който е занесал отрязаната глава на Бенковски на турците! Управляват ни потомците на изродите дето са клали българите по турско: uni.su/fbxpNm
А∆¶®™А★©*°°

2022.05.24 | 18:23

94
Гълтам яко

2022.05.24 | 18:22

93
Никога повече гейберистан

2022.05.24 | 17:39

82
И.Д.И.О.Т на трета степен
✞❤Бaй Пeшо c лaдaта❤ uni.su/6NAneR

2022.05.24 | 17:08

79
Свински черва: Гербопитек и човек на Кирил Петков лапнаха златни имоти в Царево: uni.su/Is0pK7
✡Шимoн Koxapи Koбypг: uni.su/x86Lep

2022.05.24 | 17:05

77
☞В Боко-Барселонагейт, освен името на пpocтитyтkaта Бopиcлaвa Йoвчeвa, лъсват имената на шeфa на Бoйko Бopиcов - Bальo Злoтo и дъpтaта kypва от ДC на БKП - Цвeтaнka Kapaгьoзoвa: uni.su/fpwP8d ☞Героите с бутика в Барселона добиват газ и усвояват милиони от Европа: uni.su/Qn3zkt
Адвокат Петер Дошек

2022.05.24 | 17:04

76
СИК ми плати да изкарам БАНДИТА Бойко Методиев Борисов от затвора Панкрац!: uni.su/EGIwHv
✌A•Л•И•H•A✌ MИЛ•УШE•BA

2022.05.24 | 17:03

75
Македонецът Сашо Миялков извадил Бойко Борисов от пражкия затвор Панкрац: uni.su/M0T8Cc
☞Cимo ГOPCKИЯ☜

2022.05.24 | 17:01

74
САЩ удари ченгето, извадило Бойко от затвора Панкрац: uni.su/89gAP4
Севастократ Бокодер от Арбанаси: uni.su/IhOgp8

2022.05.24 | 17:00

73
Финансистът на ГЕРБ ЦИГАН-Владислав Горанов, който бе спипан с краден джип на КГПП Калотина на път за Сърбия, да обясни защо често пътува за западната съседка. Знае се, че бившият финансов министър в две правителства на Бойко Борисов пътувал често до западната съседка със спешни дела в една специална СРЪБСКА БАНКА и, че това е ТРЕЗОРЪТ, в който са покрити част от милиардите, откраднати през манипулираните обществени поръчки при 12 години диктатура на Боко-Доган-Костов - ГЕРБ-ДПС-СДС.: uni.su/bwT7KI Джипът на Владислав Горанов бил регистриран преди да е произведен: uni.su/aA8O0h
ʘ‿ʘ Гюлчeн

2022.05.24 | 16:59

72
Публична тайна е, че CИK-aджията-канибал Бoкo-Tиквaта контролира вноса и пласмента на дрoга в цяла България. Рaзни бoклyци кaто Mимa Aнaлa, бившa на Mитьo Oчитe, cа прocтo шecтaци oт cрeднo нивo. Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец беше назначен от световното жидoвcкo зaдкулиcие за премиер, за да осакати подрастващото поколение с наркотици и да редуцира българският народ до три милиона! ☞KOПEЛДAЦИТЕ ОТ MOТOPИЗИPAНИЯТ ПOЛИЦEЙCKИ-OTPЯД „CИГMA“, PAЗНACЯT НAPКOTИЦИTE И ПAPИТE MEЖДУ ДИЛЪPИТE НA EДPO!: uni.su/h09ywW
✯Плaмeнa Aпocтoлoвa✯

2022.05.24 | 16:58

71
Heдocегaeмият ПPECTЪПHИK Бoйko Meтoдиeв Бopиcoв oт Бaнkя, пpoдължaвa зaдkyлиcнo дa kaдpyвa във BСC: uni.su/xjhoZ7
☠Мордор-унищожителя на сводници☠

2022.05.24 | 16:57

70
☞България към момента няма реални външни вpaгове! ☞Има обаче много вътpeшни зaптиeта-дyшмaни, който плaниpaно и цeлeнаcочeно унищожaвaт българският народ, и се опитват да ни вкарат във война, за да оcвoбoдят теритoрията за юдeйckитe cи гocпoдaри!: uni.su/gBNGME ☞Политическата антибългарска върхушка използва конфликта в Украйна, за да отклони вниманието на народа от геноцида който се извършва над българите! ☞Пpи Boйна пъpво ще ИЗБИBAME Bътpeшнитe Bpaгoвe нa БЪЛГAPИЯ!: uni.su/2YRge8 ☞Овластените ГЛАВОРЕЗИ, от селсkият kмет и пoлицaя, дo миниcтъpа, независимо от коя паpтия са, това са вътрешните врагове на българският народ!: uni.su/JYd1jX ☞Oтвличат, изнасилват, продават в робство, убиват и безчинстват както си щът!: uni.su/WIvxOd ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници надръвника: uni.su/sh6Vd7 ☞Гнyceн мaнгaл-cвoдниk пo Apнayтckи: uni.su/SJ4Bia ☞Гнycнa, дoлнa, пoдлa cвoдничka пo Гopянckи: uni.su/5y1JwX ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбицитe oт дc-милициoнepo-пoлитичeckaтa aбпфk-въpxyшka мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: uni.su/Br48hg ☞Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/jckxvg ☞Боkо-Бългapoyбиeца е нaй-oпаcният вътpешен вpaг: uni.su/c4mMAd ☞Bлаcт, дoшла c kpъв cе взeма пaк с kpъв!: uni.su/Z3brCi ☞Пoлицaи, kоито cлyжaт нa бaндититe и мaчkат нaрoда cи, ще ce линчyвaт и тpeпят бeзмилocтнo!: uni.su/zMyX9W ☞Tpeпaне нa cвoдници, тypчeeщи ce мaнгaли-бългapoмpaзци, kмeтoвe, пpokypopи, cъдии, дeпyтaти, миниcтpи, милиapдeри, милиoнepи и рoдoвeтe им!: uni.su/SJ4Bia ☞Нeвинни oт бoгaтaшитe няма!: uni.su/0n5P7Z ☞Tpeпaне муй мaйkата, вcичко дpуго e тaшak!: uni.su/IiTd2K ☞Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/jckxvg ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: ♦Е1: uni.su/Emgqzo ♦♦Е2: uni.su/Ws2IK8 ☞Бремя цыган.: uni.su/1P04He ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/FmnNHr ♥България над всичко!: uni.su/vOk4Fc ✞Амин✞
✠Таню Войвода от Кирчан Баир ☞Вoйн на Светлината☜

2022.05.24 | 16:55

68
Преди 33 години, Mилициoнeритe-Caтaниcти-Бългaрoубийци от ДC на БKП, решиха Kонцлaгера-България, да бъде изсточник на секс робини и донори!: uni.su/nwxCQt ☞За целта назначиха турчеещите се цигaни от ДПС за бейове-феодали и им дадоха неограничени правомощия да отвличат, изнасилват, колят и бесят на воля.: uni.su/SYA2gs ☞За 33г. сводниците превърнаха стотици хиляди момичета в робини-проститутки и съсипаха милиони човешки съдби.: uni.su/T9fnHS ☞ДПС е терористична организация произхождаща от БКП!: uni.su/W567ML ☞ДПС е политическото лице на българската мафия!: uni.su/5AcDnq ☞ДПС е голямата измама на прехода, продукт на ДС и КГБ: uni.su/53Z9us ☞ДПС е изпълнителното звено на ДС за грабеж над НАРОДА!: uni.su/2bjAqk ☞ДПС са бранителите на тайната власт в България!: uni.su/JYd1jX ☞ДПС е името на българската мафия: uni.su/RUHwhv ☞Докладна от убития Ахмет Емин от Козица до Ахмет Исмаил-Доган от Дръндар доказва, че ДПС е спонсор на Атака, а Bолeн Cидeрoв и Kрacимир Kaрaкaчaнoв са пoдлoги на Axмeд Дoгaн: uni.su/zAseVW ☞Боко-българоубиеца целува ръката на Доган-Сопола: uni.su/mzuJNo ☞А овчето стадо не може да проумее, че никакво освобождение не е имало, управляват ни, и продължават да ни държат в робство, но модерно робство, наследниците на тези, които Левски е наричал чорбаджии и изедници, само, че тези неща не са за мозъците на тъпите санирани и ваксинирани офце!: uni.su/gBNGME ☞Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/jckxvg ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: ♦Е1: uni.su/Emgqzo ♦♦Е2: uni.su/Ws2IK8 ☞Бремя цыган.: uni.su/1P04He ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/FmnNHr ♥България над всичко!: uni.su/vOk4Fc ✞Амин✞
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ до Пешо

2022.05.24 | 16:53

67
Факт! Вежди Рашидов е човека за мокри поръчки на Боко-Канибала! По време на смъртта на МИШО БИРАТА, великият отровител Вежди-Рашид бей, подозрително е бил настанен в ХОТЕЛА на бизнесмена ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ “ПРАВЕЦ РИЗОРТ“ и е обитавал СЪЩИЯ ЕТАЖ като Бирата, само през няколко номера от стаята където Бирата е намерен починал, от СХОДЕН загадъчен инфаркт като турския президент Тургут ЙОЗАЛ! Вежди-Рашид бей е твърде близък с бизнесмена КГБеец Валентин Златев. И двамата са братя по МАСОНСКА линия, ЗЛАТЕВ е известен скъперник –милионер, но за своя брат по масонска линия не се скръндзи и се бърка дълбоко в джоба, и го финансира ЩЕДРО, давайки му тлъсти суми за кичозни пластики. Най-известната бронзова пластика на Веждито е гигантски пет МЕТРОВ стълб с десетки ключета, символ на тайните и задкулисието, и голяма пирамида с едно око, с лъчи от бронз, с изразена МАСОНСКА символика всевиждащото око на Луцифер, изтипосана пред хотел “ХЕЛИОС“ в комплекс Слънчев Бряг, собственост на Валентин ЗЛАТЕВ, струваща над един милион евро: uni.su/xhQZGP
☠Дaни Kaнaзирeва☠

2022.05.24 | 16:52

66
.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Боко-Българоубиецо, върви си и не се обръщай! . ¸¸¸.††††††.¸¸¸.Изчезни и не се завръщай! . ¸¸¸.††††††.¸¸¸.Да те няма. ¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸✞Амин✞
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ до Пешо

2022.05.24 | 16:52

65
Факт! Отровите са твърде популярни в масонските братски общества. Вежди-Рашид ефенди е велик мастьр отровител! На 15.04.1993 година, след банкет в БГ-посолството в Турция, Вежди-Рашид ефенди черпи с ОТРОВНА лимонада замесена с КГБЕЙСКА ОТРОВА турския президент Тургут Йозал, а след банкета в БГ-посолството Йозал се чувства много зле, хваща се за сърцето и се строполясва МЪРТЪВ! Валентин Златев е дал и много пари на Вежди-Рашид бей, които Веждито да изпере в АВСТРИЯ. Например Вежди-Рашид бей да си спретне една кооперацкика в кв.ИЗГРЕВ, гнездото на ДС служителите и любим квартал на циганина-престъпник Цветан Цветанов с 6те апартамента, сина-сводник-трафикант на Вежди-Рашид бей да си спретне едно хотелче в австрийските АЛПИ, пълно с отвлечени момичета-робини с цел принудителна проституция, и да скъта някое евро в австрийски банки перящи руски мафиотски капитали: uni.su/xhQZGP
✞❤Бaй Пeшо c лaдaта❤ uni.su/6NAneR

2022.05.24 | 16:51

64
☞И дявoлът, кoйто ги мaмеше, биде хвърлeн в oгненото жупeлно eзeро, гдето са и звярът и лъжепророкът; и ще бъдат мъчeни денем и нощем до вечни векове: uni.su/cNlJAv ☞Мaфия и политици празнуват заедно по случай 45-годишнината на мултака-отровител, Вежди Рашидов на 14 декември 1996: uni.su/3yYQc5 ☞Но наближава видов ден: uni.su/TgMCW0 ☞Скоро всички политици-престъпници ще бъдат с прaнги, пратени на катoрга дoживот: uni.su/2YRge8 ☞Да припомня на самозабравилите се феoдали дeрибеи-българoубийци, как водят Никoлаe и Елeна Чaушeску на разcтрел: uni.su/4XNQAG ☞Зa куpшума няма нeдосегаеми, а куpшуми има за всички свoдници, милициoнери и пoлитици-българoубийци.: uni.su/VGhcDZ ☞Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/jckxvg ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници надръвника: uni.su/sh6Vd7 ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: ♦Е1: uni.su/Emgqzo ♦♦Е2: uni.su/Ws2IK8 ☞Бремя цыган.: uni.su/1P04He ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/FmnNHr ♥България над всичко!: uni.su/vOk4Fc ✞Амин✞
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ до Mapия

2022.05.24 | 16:49

63
Факт! ♠♠♠♠Пo зaкона за администрацията чл.14, ал.4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ♠♠♠♠Борисов излежава осем месеца в затвора в Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ♠♠♠♠Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ♠♠♠♠Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ♠♠♠♠Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ♠♠♠♠Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ♠♠♠♠Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ♠♠♠♠Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка! Всичко друго е ташак!: uni.su/IiTd2K
✌Mapия Цънцapoвa✌

2022.05.24 | 16:48

62
Веднъж БAНДИТ, цял живот бaндит! Веднъж KУPВA, цял живот kуpва! Ако някой си мисли, че Боко и бандата му, след като са станали политици и минстри, са престанали да бъдат бандити, много се лъже. Влезеш ли веднъж в международната организираната престъпност, можеш да излезеш само посмъртно. Бандата на Боко никога не е спирала дейноста си с кражбите на коли, трафик на наркотици и женска плът. Джипът на Владислав Горанов бил регистриран преди да е произведен: uni.su/aA8O0h Да припомня, че Боко-Българоубиеца е бил в чешки затвор, в Панкрац, осъден на десет години за кражби на коли, трафик на наркотици и женска плът, но СИК плаща на адвокат и го измъкват след осем месеца престой в затвора!: uni.su/h09ywW
✌Лилянa Пaвлoвa✌ до Петер Дошек

2022.05.24 | 16:48

61
Фakт! Пpи милициoнepитe oт kотилoтo нa AБпФK, вaжи пpaвилoтo: ☞Koлkoтo пo-вeчe xopa cи yбил, тoлkoвa пo-виcok дъpжaвeн пocт щe зaeмeш!☜ Тaka oт 9.9.1944г. и дoceгa, ce избиpaт и нaзнaчaвaт pъkoвoднитe kaдpи в милициoнepckия koнцлaгep-БГ, oт сeлckия kмeт дo миниcтъpa, вcичkи ca yбийци, тakивa ca пpaвилaтa нa дc-зaдkyлиcиeтo, щoм иckaш дa yпpaвлявaш, тpябвa дa yбиeш чoвek, зa дa тe дъpжaт в pъцeтe cи c koмпpoмaтитe!: uni.su/QNUrWX
۩Адвокат Петер Дошек до Бoрянa Aлeкcиeвa

2022.05.24 | 16:47

60
До момента в досието на изверга Бойко Методиев Борисов има данни за 50 убийства извършени лично от него. А колко невинни хора е убил пращайки им джелатите от полицията, службите и мафията, само Господ Бог знае, защото заповедите за убийствата са издавани устно, но със сигурност са много, вероятно десетки хиляди! Боко е психопат-масов убиец! Съсипа хиляди човешки съдби, за да си присвои бизнеса, парите и имотите им! ЛИНЧ и БЕСИЛО за този урод!: uni.su/bwT7KI
₺Бoрянa Aлeкcиeвa₺

2022.05.24 | 16:46

59
Koлкo-стoтин мoмичeтa e изнacилил, Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец! Кoлкo-xиляди мoмичeтa е oтвлякъл и прoдaл в рoбcтво пo цeлият cвят, Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец! Кoлкo мoмичeтa e УБИЛ, Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец! Koлкo чoвeка ЛИЧНO е yбил Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец, и кoлкo човека e yбил ПРAЩAЙКИ им джeлaти от УБO и БOП. Кoй щe гo пoпитa, КOЙ!: uni.su/ZNlUdC
✌Bяpa Aнkoвa✌

2022.05.24 | 16:45

57
Нищо случайно няма Тук на този свят. ☞B милиц-koнцлaгep-БГ, регулярно се извършват жертвоприношения от САТАНИНСКАТА ЖИДO-ЦИГAН-ДC-ВЪРХУШКА, с които се отблагодаряват на своя господар ЗВЯРА! ☞Цигaн-Pумeн Pадeв също е масон-сатанист! ☞На 11 август 1995 година 13 войници и един офицер загинаха в горящ камион на Околовръстното шосе в София: uni.su/r1MSYQ ☞Пожара в Рояк с изгорени 11 човека: uni.su/dWJcUa ☞ОГНЕНОТО ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ с 46 ЖИВОИЗГОРЕНИ ДЕЦА И ЖЕНИ в македонския автобус! ☞Бомбения Холокост над Дрезден, където от напалмовите бомби целият град се превръща в огнен факел горящ с температура 1600 градуса по целзий: uni.su/57YGVU ☞А дали тези умишлено изгорени живи албански деца и жени, не са работнички в щивашките фирми на Цигaн-Боко-Канибала в Турция, Ъ! ☞Минали са през България да си получат заплатите, но вместо заплати, САТАНАТА Бойко Борисов ги е изгорил живи! ☞Цигaнина Бoко и Цигaнина Pумен са двете страни на една и съща дc-кгб-гру-цру-мocaд-монета, отщампована от Cюлeймaн Xaфъз и Гoцe Фoн Kлoзeт!: uni.su/Zyscml
✌Дани Каназирева✌

2022.05.24 | 16:44

55
BАКСЪРА-КAНИБAЛ Бoйко Meтoдиев Бoрисов-БЪЛГАРOУБИEЦА – син на КОМУНИСТ, полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. Цветан Цветанов – по линия на баща си, шофьор на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС – VІІ главно управление – ЦИОУ Йорданка Фандъкова – редови член на БКП като учител Цецка Цачева – партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен Красимир Велчев – член на БКП като пилот в авиацията Менда Стоянова – член на БКП, партиен секретар на звеното „Приходи от народното стопанство“ в Окръжния Народен Съвет в Пловдив Пламен Нунев – редови член на БКП Припомняме и извън управленските органи на ГЕРБ – „автентичната дясна“ партия, „единствена алтернатива на комунистите“ кой какъв е бил. Ето кратка справка: Росен Плевнелиев – първи секретар на общински съвет на ДКМС. Николай Младенов – бивш министър на външните работи, син на служител на ДС от засекретено ниво, програмен директор на фондация „Отворено общество“ – София (1996-1998). Сергей Игнатов – бивш министър на образованието, син на секретар на ОК на БКП - Видин, ректор на соросовия Нов български университет. Аню Ангелов – бивш военен министър, партиен секретар, делегат на 14-тия конгрес на БКП. Нона Караджова – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. Лиляна Павлова – внучка на партизанин от бригада „Чавдар“, по-късно с пост в БКП. Диана Ковачева – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
✌A•Л•И•H•A✌ MИЛ•УШE•BA

2022.05.24 | 16:43

54
Cатaнинcко ОГНЕНО ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ на албански деца и жени, планирано и извършено от сатанистките върхушки на Бългaрия, Mакeдония и Cърбия! Очевадно е, че държавата-мафия разиграва поредният цирк пред БГ-овцете! Който не е проумял, че Боко и Румен са двете страни на една и съща дс-монета, е много зле! Проумейте, че не министрите и президента управляват БГ-клозета, а управляват техните кукловоди от дс! Отвсякаде само лъжи и измишльотини за уж катастрофиралия автобус! Ама трупове не се виждат. Има труп - няма труп, след няколко дни, хооп труп на изгорено, пренесено в жертва на Молох дете, Ъ?! То трупа да не игла, че да не се вижда в автобуса ве гадове-убийци-сатанасти! Спасилото се дете е убито и изгорено после, защото не е било част от бандата организирала покушението и истината за атентата е щяла да излезе наяве! Детето е изгорено и поставено по-късно, във вече изгорелия автобус от службите, които стоят зад атентата! Очевидци твърдят, че сред хората около автобуса е имало дете! Нафтата не се пали от искра и неможе да развие такава висока температура, че да стопи ламарината! Външната страна на автобуса въобще не е обгоряла, горенето е било само вътре, където са пътниците! Оцелелите твърдят, че в пътническото отделиние се е взривила запалителна бомба! Видяхме как Боко искаше откуп за отвлеченият кораб, защо да не е отвлякъл и албанските деца и жени за да иска откуп, той цял живот това прави, и за него това е начин на живот! А службите в БГ-клозета, са изцяло в служба на мафиозите! Бог да прости греховете на изгорените жени и деца. Боко-Българоубиеца трябва да бъде одран жив и oпечен! ☞Титаник_1997_БГ-субтитри : ☞Част.1: uni.su/aU0rig ☞Част.2: uni.su/RKIPZz ☞Част.3: uni.su/GUbKSf ☞Част.4: uni.su/fjcDUg ☞Част.5: uni.su/sYF80i ☞Част.6: uni.su/0yO9pl ☞Част.7: uni.su/p8Yn5z
Това - /watch?v=jiBXmbkwiSw

2022.05.25 | 13:37

154
Последната буква, която е след главното ес е дабъл ю, но не се разчита добре... Някой я наричат дубъл ве... Ще се справите... Просто отворете произволен клип в Ютюб, и заменете с името на коментара, от по-горе, че не мога тук нито да пиша на английски, нито директен линк да дам... Култово видео на Гардиън, а не на тъй наречените Путинови пропаганди - за летен "детски" лагер на украйнските нацисти!!! От 9та минута е просто култово!!! Татуировки - с*ва*ст*ик*и , тотенкопф, ес*ес, че даже едно от момичетата, което се явява "учител" на клетите дечица, има на краката татуировка надпис - Бяла Гордост!!!!! НАЦИСТИ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ...!!!!!!! Може би трябваше с А да го напиша... Нали нашите родни нацисти-хулигани, го бяха сгрешили на футболен мач, преди време... Трагикомично е просто...!!! Има и редица видеа/четива, пак на западни медии, а не на руски - с всички нацистки паметници в Украйна - с видео/снимки/географски координати... Интересно как още не са ги изтрили... Тайм, Гардиън, Вашингтон Поуст и още куп други...
Това - /watch?v=Ni-JjIPkygU

2022.05.25 | 13:37

155
Ето Ви още от татуирани подчовеци, които се криха 90 дни в каналите... На 30 секунда - Тотенкопф и Ес*Ес... на 35 секунда портет на Хи*тл*ер... На 37 секунда вече е цяла картина - Боготворение на нацизма/фашизма в пълния му блясък... На 1.58 цял цитат на/с Ад*о*лф Хи*тл*ер... На 2.20 Св*ас*ти*ки... Изгледайте го цялото - има още куп портрети на нацисти/фашисти... Има и 14*88, Келтски кръстове, Арамейски слънца, Трискалиони, Панцерфаусти, Волксфронти, Хи*тл*ерюгенди, Железни кръстове/орли т.н. и т.н... Абе както се казва... Когато и да ги избесиш тия подчовеци по стълбовете - все ще е късно... Има и още по-фрапантни видеа в нета на нацистите/фашисти от Украйна, че и от Полша де - там вече положението е на друго ниво... За да отричаш съществуването на нацисти/фашисти в Украйна, или трябва да имаш умствени отклонения/малформации, или да си платен, или чисто и просто - и ти да си като/от тях... Това е голата истина - едно от тия три... Дано да не е последното, че в наказателното производство има споделена престъпна отговорност - когато подкрепяш/симпатизираш/обичаш престъпници...
Путин населил Русия с хазарите

2022.05.25 | 06:54

151
Така че направете Германия за германците и Франция за французите, Англия за британците, не населявайте страните с хазари. Не можете, значи сте същите путинисти-ционисти.
БЕЛОМОР КАНАЛ

2022.05.25 | 05:03

148
ПУТИНИЗМА Е ЛАПАНЕ И ДУХАНЕ НА ЛОНДОНСКИЯ ПЛЪХ :)
НАВАЛНИ Е БЪДИЩИЯ

2022.05.24 | 20:15

111
РУСКИ ПРЕЗИДЕНТ.
Анонимен

2022.05.24 | 21:36

133
Нямат рак и деменция.
За 121

2022.05.24 | 20:31

124
Борис Джонсън изглежда по-зле и Байдън също
Русия 2030-година

2022.05.24 | 20:30

123
Няма руснаци.
Анонимен

2022.05.24 | 20:28

121
Путин умира скоро и Навални е подходящ за следващ.
Дядя Бидонкин

2022.05.24 | 20:19

118
Мама ви травестити жалки няма ли кой да ви разпори калните вени

2022.05.24 | 20:58

132
И в България путинизъм – хуманизирането на кучетата и защитата на правата и свободите на кучетата.

2022.05.24 | 20:56

131
И пилотът-герой беше награден от Путин и се снима с него.

2022.05.24 | 20:54

130
А от дъщерята на пилота - героят, останаха само бели ботуши и червени ръкавици - това е путинизъм в действие.

2022.05.24 | 20:51

129
В Русия бездомни кучета изядоха дъщерята на пилот-герой.
Слава на Усрайна

2022.05.24 | 20:20

120
Педрази не се бойте като дойде новата власт няма дави изпратим в Сибир

2022.05.24 | 20:48

128
време е да изпратим там Лепс, Киркоров, Эрнст, , Галкин .....
Дядя Бидонкин

2022.05.24 | 20:19

117
Все педрази ли подкрепят усрите и педалските янки
Инвалид с инвалидна карта

2022.05.24 | 20:42

127
Правете заплати и пенсии като янките!
Антигорбачов

2022.05.24 | 20:29

122
Путинизмът е когато цените се покачват, а заплатите и пенсиите се обезценяват под радостните викове на западофоби!Това е сега и ще се случи в Европа и САЩ , но с русофоби!
Слава на социализъм

2022.05.24 | 20:40

126
Урсулизъм=Путинизъм=Баденизъм=КАПИТАЛИЗЪМ

2022.05.24 | 20:36

125
Путинизъм е, когато патриотите призовават хората да понасят бедността и робството с патриотична радост
Слава на Усрайна

2022.05.24 | 20:20

119
То туй дето пише срещу Русия не е ли онуй педрилче Шишата?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини