Киев: Преговорите ни с Москва са в режим пауза

  • 17 май 2022 16:45

  • 2048
  • 3
Киев: Преговорите ни с Москва са в режим пауза
© Getty images (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Съветникът на украинския президент Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога - Михайло Подоляк заяви, че преговорите на страната му с Русия са в режим на пауза", написа в. Украинская правда.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 6693

"Причините за това са няколко", каза сътрудникът на държавния глава в Киев и допълни: Първо, в Русия не разбират хода на процесите в света и своите отрицателни действия, които вкарват страната в изолация.

"Второ, Москва не разбира, че нейната война срещу Украйна не върви по план и окупаторите срещат ожесточена съпротива от страна на нашите войници и офицери и заради това Русия няма да постигне целите си", каза още Подоляк.

Съветникът на Зелески посочи още: В Москва има хора, които виждат проблема, но се страхуват да кажат истината. Те са си заровили главата в пясъка, защото ако гъкнат, може да бъдат наказани.

Както вече писахме, днес от руското външно министерство заявиха:  Украйна напусна процесът по преговаряне.

Москва: В момента не вървят никакви преговори с Украйна

 

Валери Зайцев
2048 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2022.05.18 | 09:16

3
А ПУТЛЕР ПОСЕГНЕ КЪМ АТОМНОТО КОПЧЕ, А СА МУ ГРЪМНАЛИ РАКЕТИТЕ НАД РУСКА ТЕРИТОРИЯ С ЛАЗЕРНИ ЛЪЧИ ОТ САТЕЛИТИТЕ – ТОГАВА РУСНАЦИТЕ ЩЕ УХАЯТ НА ГЕРГЬОВСКО АГНЕШКО

2022.05.18 | 08:56

2
ПУТЛЕР ГЛУПАКЪТ ЗАГУБИ 27 000 войника и офицера и заряза милиарди тонове железария в УКРАЙНА !!! ДО КРАЯ НА 2022 РУСНАЦИТЕ ЩЕ ЯДАТ КОРЕНИ !!!
БАЙ ГАНЬО

2022.05.18 | 00:05

1
ОТРОВНОТО ДЖУДЖЕ ПУТИН ЩЕ ГО СМАЧКАТ САМИТЕ РУСНАЦИ, ДО МЕЖДУНАРОДЕН СЪД НЯМА ДА СТИГНЕ

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини