Бивш руски депутат: Владимир Путин е куцо пате

  • 16 май 2022 10:07

  • 3401
  • 1
Бивш руски депутат: Владимир Путин е куцо пате
© Булфото (архив)

"Руският президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 вече не е мачо, той е куцо пате", това заяви бившият депутат от Държавната дума (долната камара на парламента в Москва) Генадий Гудков, цитиран от украинската медия "Сегодня".

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13390

По думите на ексзаконодателя провалът руската агресия срещу Украйна е влошил здравето на стопанина на Кремъл. "Аз не мога да кажа дали Путин е тежко болен, но с оглед на възрастта му (президентът на Русия в момента е на 69 години) той има здравословни проблеми", каза още Гудков.

Според бившия парламентарист в Кремъл вече са започнали да разбират, че държавният глава все по-трудно изпълнява задълженията си. "Смятам, че обкръжението на Путин вече му готви неприятна изненада. Вероятно най-близките му хора вече обмислят как да свалят президента от власт и това ще бъде краят на путинизма", добави той.

Гудков (роден в град Коломна, Московска област, през 1956 г.) е работил от 1982 до 1993 г. в КГБ и достигнал до чин майор. През 90-те той е бил собственик на няколко охранителни фирми.

Гудков от 1997 до 2001 г. е бил член на консултативния съвет към директора на Федералната служба за сигурност (наследничката на КГБ).

Гудков е бил депутат в Държавната дума от 2001 до 2012 г. Имунитетът му бе снет заради обвинения в пране на пари и незаконна търговска дейност, отправени от българския  гражданин Ивайло Зартов.

Последният бе осъден у нас на 9 години затвор за присвояване на чужди средства в особено големи размери и в безстопанственост, довела до големи финансови загуби.

Ивайло Зартов влезе в затвора

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3401 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
путю

2022.05.16 | 12:34

1
пътника патува към небитието

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини