US разузнаване: Путин се чувства подведен от генералите си

  • 31 март 2022 06:59

  • 2346
  • 4
US разузнаване: Путин се чувства подведен от генералите си
© Getty Images/Guliver (архив)

Руският президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 се чувства подведен от генералите си, защото от страх не му казвали как се представя неговата армия в Украйна и какъв е ефектът от санкциите срещу руската икономика. Информацията е на Белия дом, а според Пентагона това буди притеснения за реалната преценка на Путин.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 14677

Британска разузнавателна агенция пък твърди, че руски войски на моменти не са изпълнявали заповеди и дори са свалили свой самолет в Украйна, предаде БТВ.

Бивш генерал от НАТО: Докато Владимир Путин е на власт, няма да има мир в Европа

На този фон – ударите по Чернигов продължават. Според информацията почти всички градове по фронтовата линия в Донецк също са атакувани по въздух.

Руското настъпление вече е почти до центъра на Мариупол, където днес Москва предложи да има еднодневно прекратяване на огъня и евакуация.

Киев смята, че провеждането на референдум за неутралитет, каквото е ключово искане на Москва, може да отнеме една година.

Стана ясно, че Европа ще продължи да плаща за руско гориво в евро, а не в рубли както заплаши Русия, предаде БТВ.

Междувременно руски хакери са опитали да хакнат мрежите на НАТО и на няколко източноевропейски страни, но не е ясно дали са успели. Информацията е на „Гугъл“, а Москва отрича да има общо.

Преговорите между Киев и Москва продължават утре в онлайн формат.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2346 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2022.03.31 | 11:35

4
НИ ШАГУ НАЗАД!
Мира

2022.03.31 | 07:57

1
Оказа се, че във военно положение и техника Русия е гола вода. Падна митът за непобедима руска армия. Нещо повече. Видя се, че са много зле и лесно уязвими.

2022.03.31 | 08:04

3
Само който не е чел история и не е бил в армията ни (създадена по техен модел) не е наясно с това от десетилетия. Единствената им сила винаги е била готовността на генералите им да жертват масово частите си за каквато и да е цел. Оръжията им са на нивото на останалата им твхника - грубо, допотопно и обикновено безполезно.

2022.03.31 | 08:01

2
Какво очаква, като се огражда с нагаждачи и гъзолизци. Да се наслаждава на мъничкото останало му време между живите, защото вече е на прага на бунището на историята.

Добави коментар

Водещи новини