В Кремъл отговориха дали са кръстени внуците на Путин

  • 19 януари 2022 13:08

  • 1073
  • 2
В Кремъл отговориха дали са кръстени внуците на Путин
© Getty (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Аз не знам дали внуците на президента на нашата страна Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 са кръстени", това каза прессекретарят на държавния глава Дмитрий Песков, написа газета.ру.

Говорителят на Кремъл на пресконференция отговори на журналистическо питане дали внуците на президента са кръстени. Не знам и не смятам да питам господин Путин за това. "Този въпрос засяга личното пространство на лидера на Руската федерация и аз не възнамерявам да влизам в него", каза още Песков.

На въпрос дали неговата дъщеря от брака му с бившата състезателка по фигурно пързаляне Татяна Навка – Надежда – е кръстена в християнката вяра Песков отговори положително. "Все пак не забравяйте, че това е моето лично пространство", заяви той.

Песков се спря и върху още една тема. Той обяви, че стопанинът на Кремъл през тази година няма да се потопи в ледено студени води, както повелява традицията на Богоявление (основната част от православните руснаци отбелязват този празник днес).

"Президентът се вслуша в препоръките на здравните власти и Руската православна църква да се избягват масови събирания и хората да не влизат във водоеми, когато температурите на въздуха са ниски", добави говорителят на държавния глава.

Путин с трета доза, избра "Спутник лайт"

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1073 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.01.19 | 13:28

1
Кръстени са - анално от Рамзанката Диров.

2022.01.20 | 11:30

2
КУУУУУРВООООООО

Добави коментар

Водещи новини