Германски лекар: Юлия Тимошенко се оправя

  • 05 юни 2012 15:53

  • 627
  • 0
Германски лекар: Юлия Тимошенко се оправя
©

Здравословното състояние на Юлия ТимошенкоЮлия Тимошенко Юлия Володимировна Тимошенко (родена на 27 ноември 1960 г. ) е украински политик и се е подобрило, но лечението в родината й все още е затруднено. Това заяви днес германският лекар Карл Макс Айнхьопел, след като прегледа бившия украински премиер в Харков, предаде АП.

Главният лекар на берлинската болница "Шарите" каза, че Тимошенко, която страда от хронични болки в гърба, сега е "по-подвижна" и болките са намалели, но не са изчезнали. По думите на Айнхьопел лечението е затруднено, защото пациентката няма доверие на украинските лекари, а германските доктори не остават насаме с нея. Шефът на прочутата берлинска клиника добави, че Тимошенко не дава на лекарите да й вземат кръв за изследване.

Съгласно решение на киевски съд от октомври м.г. Юлия ТимошенкоЮлия Тимошенко Юлия Володимировна Тимошенко (родена на 27 ноември 1960 г. ) е украински политик и излежава седемгодишна присъда по обвинение в превишаване на премиерските си пълномощия при подписване на газови договори с Русия.

Последвайте канала на

БТА
627 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини