Русия: Няма да променим позицията си за Сирия

  • 30 май 2012 20:58

  • 892
  • 1
Русия: Няма да променим позицията си за Сирия
©

Русия не възнамерява да променя позицията си по Сирия и всеки опит да се окаже натиск на Москва е крайно неуместен, заяви днес говорител на президента Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975, цитиран от Ройтерс.

"Смислено е да се очаква продължаване на последователната и добре аргументирана позиция на Руската федерация" по Сирия по време на посещението на Путин в Германия и Франция утре, каза Дмитрий Песков.

Путин ще се срещне с германския канцлер Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се и френския президент Франсоа ОландФрансоа Оланд  Франсоа Жерар Жорж Оланд - Френски политик и президент от  2012 г. Франсоа Оланд е роден на 12 на кратки визити в Берлин и Париж, част от първото му пътуване зад граница след встъпването в длъжност като президент. "Русия е страна с последователна външна политика и всеки натиск е крайно неуместен", каза Песков в отговор на въпрос дали западни и арабски страни оказват натиск на Москва да промени позицията си.

По думите му никой не разполага с категорична информация за клането в Хула. "Не бива да се поддаваме на емоциите си в такъв важен момент", каза Песков.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
892 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Щит

2012.06.14 | 12:54

1
Откъде и защо Русия трябва да се съобразява било със САЩ било с НАТО--всички сме свидетели на тяхната окупационна и завоевателна политика и стратегия.....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини