„Московский Комсомолец“: Руските власти блокираха сайта на Навални

  • 26 юли 2021 14:47

  • 608
  • 5
„Московский Комсомолец“: Руските власти блокираха сайта на Навални
© Getty Images

Фондът за борба с корупцията (ФБК) –организацията, създадена и ръководена от Алексей НавалниАлексей НавалниАлексѐй Анато̀лиевич Нава̀лни (на руски: Алексей Анатольевич Навальный), която беше закрита от руския съд като екстремистка организация, съобщи, че „Роскомнадзор“ (руският медиен и Интернет регулатор)е блокирал уебсайта на лидера на опозицията Алексей НавалниАлексей НавалниАлексѐй Анато̀лиевич Нава̀лни (на руски: Алексей Анатольевич Навальный), пише “Московский Комсомолец“.

Както се посочва в съобщението на Фонда в социалните мрежи, поддръжниците на опозиционера вярват, че в близко бъдеще ще бъдат блокирани и други свързани с него и организацията му ресурси.

САЩ готвят нови санкции срещу Русия заради Навални

По-рано в понеделник Московският градски съд призна решението за задочен арест на бившия ръководител на ФБК Иван Жданов за законно. На 11 юни Министерството на вътрешните работи на Русия обяви Жданов за издирване заради неизпълнение на съдебното решение. Самият Жданов се намира в чужбина, информира "Фокус".

Теодора Александрова
608 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
ВАГИНИР ПУТИ

2021.12.25 | 22:32

5
В ЗАДУНАЙКАТА СЛАЙНЯНИ,А НЕ БЪЛГАРИ СА УСЪРДНО ЛИЖЕЩИТЕ ОСРАНИ РУСКИ ГЪЗОВЕ. ОКОКОРЕНИЯ ИДИОТ - ПОРЕДНОТО БАНДИТОПАРТИЗАНСКО ИЗЧАДИЕ В СЛУЖБА НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО...ВСЕ ТАКААААА ДО КРАЯ НА МОСКВААААА....ПРОСИЯ Е 383 000 КВАДРАТНИ КИЛОМЕТРА,А Е ЗАГРАБИЛА И НЕСПИРНО ГРАБИ НАД МИЛИОН КВАДРАТНИ КИЛОМЕТРА. РУСКИТЕ ОЛИГО ФРЕНИ СЪЩЕСТВУВАТ ОТ ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИ НА КОЛОНИИТЕ,КОИТО БЕЗ МЯРА ОГРАБВА. ГРОМИКО НЕ ВЕДЪЖ Е ЗАЯВЯВАЛ,ЧЕ РУСИЯ В СВОЯТА ИСТОРИЯ НЯМА НИТО ЕДИН МЕЖДУНАРОДЕН ДОГОВОР,КОЙТО ДА Е СПАЗИЛА И ТОЙ Е ГОРД,ЧЕ ПРОРОСИЯ Е СИЛНА И МОГЛА ДА СИ ГО ПОЗВОЛИВсички,абсолютно всички екскременти на БКП са руски гнусни слуги. Така наречените "избори" са ташаци на рояци. Кремъл изсира слугите си по места а задунайските крепостни само гласуват...бееее...беееееее...беееееей....беееее... Все такаааааа до края на москвааааа****Руски ку рос муци Идиоти назначени от кремъл серат на българщината ВСЕ ПО УСЪРДНО ЛИЗАНЕ НА ОСРАНИТЕ РУСКИ ГЪЗОВЕ...ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ...ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВААААА...АМИН,ДАЙ БОЖЕ!!!...ВСЕ ПО УСЪРДНО ЛИЗАНЕ НА ОСРАНИТЕ РУСКИ ГЪЗОВЕ...ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ...ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВААААА...АМИН,ДАЙ БОЖЕ!!!...

2021.07.26 | 15:17

1
Путин изверг.

2021.07.27 | 09:40

4
КУУУУУУРВОООО
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2021.07.26 | 17:19

2
В рускенефа имало демокрация :)

2021.07.27 | 09:40

3
КУУУУРВОООО

Добави коментар

Водещи новини