Гледай на живо

Ники Михайлов и Иван Горанов се завръщат в титулярния състав на Левски за гостуването във Враца, "сините" търсят първа победа в първенството

10-годишно дете изпрати писмо с една-единствена молба до Владимир Путин

  • 22 юли 2021 16:59

  • 3853
  • 3
10-годишно дете изпрати писмо с една-единствена молба до Владимир Путин
© Pixabay

10-годишно момче от Австрия изпрати писмо до руския държавен глава Владимир ПутинВладимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През. От посолството на Руската федерация във Виена публикуваха във Фейсбук въпросното писмо и дипломатите са благодарили за проявения интерес на малчугана към Путин и заявиха, че президентът все още не го е прочел.

Момчето на име Матеус Брандщетер е изпратило писмото си до руското посолство, като помолило администрацията по възможност да стигне до Кремъл.

Европа и Русия са близки съседи, които са икономически свързани помежду си. Смятам, че Европа и Русия трябва да укрепят по-здраво своите отношения. Има много хора в Европа, които са приятелски настроени към Русия и биха се радвали между тях да има една по-голяма близост, разсъждава 10-годишният Брандщетер в текста си.

Руският президент отговори на детски въпрос

По-нататък прави впечатление и молбата, която е отправил малчуганът към Путин.

Моля Ви, не губете вяра в Европа, настоява момчето.

,,Русия ще продължи да бъде отворена за диалог с всяка една страна по света, което е в интерес на всички'', коментираха от руското посолство в австрийската столица.

,,Писмото все още не е прочетено, затова няма и отговор'', отбеляза говорителят на руския президент Дмитрий Песков по време на пресконференция в Москва.

Владимир Василев
3853 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2021.07.22 | 17:33

1
такива олигофренчета като това има много, всички гледат да намажат от автентичен самопиар.

2021.07.23 | 09:45

3
ТИ СИ ТИПИЧЕН ОЛИГОФРЕН-ТРОЛ
то

2021.07.22 | 17:47

2
то хубаво го е написало, ама чичо сам не дава.

Добави коментар

Водещи новини