Стрелецът от Казан е имал мисия, свързана с 11 септември

  • 13 май 2021 14:51

  • 1265
  • 1
Стрелецът от Казан е имал мисия, свързана с 11 септември
© Getty (архив)

Аз имам мисия на този свят и тя свързана с датата на моето раждане, това е казал Илназ Галявиев, човекът убил деветима души в централния руски град Казан, предаде московската медия ФАН.

Информационната агенция написа, че окървавилият училището, което е завършил, тийнейджър е роден на 11 септември 2001 г. "Денят, в който съм се появил на бял свят, е особен. Заради това аз имам специална мисия, свързана с тази дата", е заявил той пред разследващите. "Галявиев не е отговорил на въпрос дали е смятал в деня на 20-ата си годишнина да извърши атентати, подобни на терористичните актове в САЩ", посочи още ФАН.

Междувременно руският информационен канал "360" публикува думи на бивш съсед на Стрелеца от Казан. "Илназ, въпреки че е от добро семейство, има много сприхав нрав. Той постоянно обиждаше хората без причина, а баща му редовно се извиняваше за острите изказвания на сина си", каза още човекът.

Събеседникът на медията добави, че бившият му комшия преди време напуснал семейното жилище и заживял на квартира

Да припомним, Галявиев на 11 май влезе в училище № 175 и откри огън напосоки. Той уби две учителки и седем осмокласници и се предаде на полицията.

Стрелба в Русия. Има убити деца

От Следствения комитет заявиха, че ще изпратят тийнейджъра на съдебнопсихиатрична експертиза.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1265 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
XXX

2021.05.13 | 15:30

1
САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ЛЪЖИТЕ КОРУПЦИЯТА РЕКЕТА И КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ И О.П САМО ТЕ ПРЕДЛАГАТ ИСТИНСКА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ АКО ИСКАТЕ БОРБА СЪС МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ФАШИСТИТЕ ОТ О.П И ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЕДИН ШОУ МЕН ЩЕ РЕШИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ

Добави коментар

Водещи новини